Stelyo Pipis nöbetçi sevgili

Güncelleme Tarihi:

Stelyo Pipis nöbetçi sevgili
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2001 02:10

Mehmet Ali Erbil'in menajerliğini yapan, aynı zamanda Erbil'le birlikte çeşitli TV ve şov programlarına yapımcı olarak imza atan Stelyo Pipis, sanat dünyasında sevgililerinden ya da eşlerinden ayrılan kadın sanatçıların teselli kaynağı oluyor.

Ayrılıklarla üzülen ünlü sanatçıların adları hemen Stelyo'yla birlikte anılıyor. Ancak bu birliktelikler de çok kısa sürüyor.

Son olarak Türk Sanat Müziği'nin yıldız sanatçısı Seda Sayan'ın adı da, eşi Tuncay Kıratlı'dan ayrıldıktan hemen sonra Stelyo Pipis'le birlikte anılmıştı.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Ebru Gündeş de, avukat sevgilisi Ömer Durak'tan ayrılınca Stelyo'yla birlikte olmuştu. Bir süre birlikte olan sevgililerin ilişkisinin ciddi bir beraberliğe dönmesi de bekleniyordu. Ancak bu ilişki de sona erdi.

Manken Didem Taslan da, ‘‘Funky C’’ olarak tanınan DJ Cem Nadiran'la uzun süreli birlikteliğini bitirince, soluğu Stelyo'nun yanında almıştı. Taslan ve Pipis, kısa bir süre beraber olmuştu.

En uzun süreli birlikteliğini şarkıcı Demet Sağıroğlu'yla yaşayan Stelyo Pipis, bu ilişkisini noktaladıktan sonra gece eğlencelerinde daha sık görünmeye başlamıştı. Genç menajer, yakın tarihte yeniden birlikte olduğu Demet Sağıroğlu'ndan kısa süre sonra ayrılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!