Unakıtan'a mısır attılar

Güncelleme Tarihi:

Unakıtana mısır attılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2007 12:49

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a mısır atıldı, Sağlık Bakanı Recep Akdağ konuşurken protesto edildi.

Haberin Devamı

 BAKAN UNAKITAN VE BAKAN AKDAĞ'A PROTESTOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MALİYE Bakanı Kemal Unakıtan, DÜN AKP Bursa İl Danışma Merkezi toplantısına katılmak üzere geldiği Bursa Uluslararası Teksil Ticaret Merkezi (BUTTİM) önünde, Türkiye Kamu- Sen Bursa İl Temsilciliği üyelerinin mısırlı protestosu ile karşılaştı.

Sendika üyeleri, Maliye Bakanı Unakıtan'ın salona girişi sırasında önüne mısır taneleri atarak, “Sayın Bakan, sizi protesto ediyoruz” diye bağırdı. Protestocular polis tarafından uzaklaştırılırken Maliye Bakanı Unakıtan, kendisini karşılayan milletvekilleri ile selamlaşmayı sürdürdü. Bakan Unakıtan, partililerden rehavete kapılmamalarını isterken, “Seçimde boyumuzun ölçüsünü göreceğiz” dedi.

10 KİŞİNİN İFADELERİNE BAŞVURULDU

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı, önüne mısır taneleri atarak protesto eden Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 kişinin ifadelerine başvuruldu. BUTTİM'de dün düzenlenen bir toplantı öncesi, Kemal Unakıtan'ı, salona girişi sırasında mısır taneleri atarak protesto eden Türkoğlu ve sendika yöneticisi 9 kişi, Bursa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne giderek ifade verdiler.
   
Türkoğlu ve beraberindekiler, ifadelerinin alınmasının ardından Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldılar.
   
Bu arada, Selçuk Türkoğlu ve 9 yönetici hakkında “2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na Muhalefet” suçundan Bursa Emniyet Müdürlüğünce Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!