Emekli dolandırıcıları yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Emekli dolandırıcıları yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2007 11:43

Bursa'da ATM önünde maaşlarını çekmek için bekleyen emekli vatandaşları yardım bahanesiyle dolandırdıkları iddia edilen 3 zanlıdan 2'si yakalandı. Polisin izini sürerek yakalamaya çalıştığı 3. zanlı ise kaldığı otelin 2. katından atlayarak kaçtı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentteki bazı ATM'lerin önünde maaşlarını çekmek için bekleyen emeklileri yardım bahanesiyle dolandırdıkları iddia edilen Vedat G. (30), Ali K. (29) ve Murat D'yi takibe aldı.

Zanlılardan Vedat G, dolandırdığı bir emekliye ait ATM kartıyla para çektiği sırada devriye gezen sokak timleri tarafından suçüstü yakalandı. Diğer zanlıların Ulubatlı Hasan Caddesi'ndeki bir otelde kaldıklarını belirleyen güvenlik güçleri, Murat D'yi de otelden çıktığı sırada gözaltına aldı. Zanlılardan Ali K. ise otelin 2. katındaki odasının penceresinden atlayarak kaçtı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, 9 ayrı dolandırıcılık olayına karıştıkları öğrenilen Vedat G. ve Murat D'nin, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!