Garanti'den çevreye duyarlı Bonus Card

Güncelleme Tarihi:

Garantiden çevreye duyarlı Bonus Card
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2007 11:38

Garanti Bankası, doğanın korunmasına katkıda bulunmak isteyen kredi kartı kullanıcıları için Çevreye Duyarlı Bonus Card'ı kullanıma sundu.

Bonus Card'ın tüm özelliklerine sahip ve çevreye duyarlı bir ürün olarak tasarlanan kartın, Plus ve Premium çeşitleri bulunuyor. Garanti Bankasından yapılan açıklamada, Çevreye Duyarlı Bonus Card'ın, kullanıcıların, harcama tutarına ve kart çeşidine göre kazandıkları bonusun yüzde 10 ile yüzde 30'u arasında değişen kısmıyla, WWF-Türkiye'nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) doğa koruma çalışmalarına katkıda bulunmasını sağladığı ifade edildi.

Açıklamaya göre, tüm özellikleriyle doğaya duyarlı olan yeni Bonus Card'ın yapımında, mümkün olan en az seviyede PVC kullanılarak, kartın doğada daha hızlı yok olması sağlanıyor.
Çevreye Duyarlı Bonus'un iletişiminde kullanılan zarf, mektup ve broşürler gibi tüm basılı malzemeler, geri dönüşümlü kağıttan üretiliyor. Hesap ekstrelerinin sadece e-posta yoluyla gönderilmesi, kağıt tasarrufunun yanı sıra WWF-Türkiye'ye ekstra bağış da sağlıyor.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama ve Marka Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, müşterilerin hizmetine sunulan yeni ürünün, Garanti'nin doğanın korunması konusunda uzun yıllardır yaptığı katkıya, kart kullanıcılarını da ortak ettiğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!