Çapkın imam son avıyla yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Çapkın imam son avıyla yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2007 00:00

Ordu’da televizyon ilanlarıyla kandırdığı genç kızları evine getirip ilişkiye girmekle suçlanan imam Hacı Mahmut Yücetepe, yine aynı yöntemle kandırdığı 20 yaşındaki genç bir kızla evinde yakalandı.

UYDUDAN yayın yapan bir televizyon kanalına alt yazı ilanı verip genç kızları evlenme vaadiyle kandıran 38 yaşındaki eski imam Hacı Mahmut Yücetepe, aynı yöntemle kandırıp beraber olduğu 20 yaşındaki bir kızla evinde kahvaltı yaparken yakalandı. Kırıkkale’de oturan bir aile, imam Yücetepe’nin kızlarını kaçırdığını iddia ederek jandarmaya başvurdu. Dün imamın Ulubey’e bağlı Yenisayaca Köyü’ndeki evine baskın yapan jandarma, Y.K. adlı genç kızı ve Yücetepe’yi gözaltına aldı.

Annesiyle de tanıştırdı

İmam Yücetepe’nin kandırarak ilişkiye girdiği Y.K ifadesinde şunları söyledi: "Televizyondaki ilanı görünce yazan numaraya telefon açtım, buluştuk. Tarih öğretmeni olduğunu söyledi. Bana ’Hemen evlenelim’ dedi. Daha sonra ’Çok yorgunuz, nikahı sonra yaparız’ dedi. Beni annesiyle tanıştırdı. Gece ’Birlikte yatalım’ dedi. Ben de ’Nikah olmadan olmaz’ dedim. Ancak kendisi beni zorlayarak ilişkide bulundu."

’Kendi isteğiyle oldu’

İmam Yücetepe ise genç kızın kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini öne sürdü. Yücetepe’nin televizyon ilanıyla, Mersinli 20 yaşındaki Z.G. ve Ordulu 18 yaşındaki K.K.’yı kandırıp, cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülmüştü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!