Hip hop'ta Reyhan rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Hip hopta Reyhan rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2007 13:08

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Bremen’de yaşayan Lady Bitch Ray sanatçı adıyla tanınan 25 yaşındaki Reyhan Şahin, Alman hip hop camiasını böldü. Bremen Üniversitesi Dil Bilimleri Fakültesi'nde doktorasını yapan seksi hip hopcu’yu bazıları çok severken, bazıları da nefret ediyor.

İşine son verildi

Kendi yazıp bestelediği hip hop parçaları çok küfür ve seks içerdiği için devlete ait Radyo Bremen’deki sunuculuk işine son verilen 25 yaşındaki Lady Ray’ın seksi bir posteri Almanya’nın en çok okunan gençlik dergisi Bravo’nun özel "Hip Hop Special" sayısında yayınlandı.

"Bu kız Alman hip hop’unu beceriyor" sloganının bulunduğu posterin üstündeki yazıda, Lady Ray’in erkek hip hopçulardan daha küfür ve seks dolu besteler yaptığını ve bunu "Erkeklerin yaptığını biz neden yapmayalım?" cümlesiyle gerekçelendirdiği belirtiliyor.

İnternet TV'de mastürbasyon

Haberin Devamı

Hiçbir televizyon ve radyo kanalının parçalarını içeriğini çok provokatif buldukları için yayınlamamaları üzerine internet televizyonu kuran ve "Raywatch" adını verdiği programı www.grossefischekleinefische.de sitesinden canlı yayınlayan Lady Ray programa davet ettiği konuklarıyla büyük bir yatağın üzerinde sohbet ediyor. Kendisi gibi hip hopçu olan konuklarından yayında cinsel organlarını göstermelerini ve mastürbasyon yapmalarını istiyor.

Üniversiteyi 1,2 not ortalamasıyla bitirdi

Dil bilimleri ve cinsel pedagoji okuduğu üniversiteyi en iyi not olan 1’in biraz üstünde 1,2 ile bitiren Lady Ray şimdi yine Bremen Üniversitesi'nde "Kıyafetin dili" konulu doktora tezini hazırlıyor. Hip hop meraklılarının yakından tanıdığı Lady Ray’in seveni olduğu kadar nefret edeni de çok.

CÜRETKAR POZ

 Bravo Hip Hop Special Lady Ray’ın posterini yayınladı.

ÇILGIN VE PROVOKATİF

Bremen Üniversitesinde doktora tezini hazırlayan Lady Bitch Ray lakaplı Reyhan Şahin, müzik yaşamında sınır tanımıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!