En ilginç ürün: Sırt kaşıma tişörtü

Güncelleme Tarihi:

En ilginç ürün: Sırt kaşıma tişörtü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2006 00:00

İnternet kullanıcılarına pek çok farklı kategoride ürün alıp satabilecekleri bir ortam yaratan Hemalhemsat.com, 20 Eylül - 15 Kasım tarihleri arasında ikincisini düzenlendiği İlginç Ürünler Yarışmasıyla birbirinden ilginç fikirlerin buluşma platformu oldu. Kullanıcılarının yaratıcılıklarını konuşturdukları yarışmada birinciliği "Sırt Kaşıma Tişörtü" adlı ürün aldı.

Kıran kırana bir rekabetin yaşandığı yarışmada, "Kırıntılara Dur Diyen Klavye Tepsisi" ikinciliği elde ederken, "Helal Edilmiş Helal Süt" ve ilaç kutularının kullanım alanını geliştiren "Nikah Davetiyesi" aynı puanı alarak üçüncülüğü paylaştılar. Yarışmanın şampiyonu sırt kaşıma tişörtünü satışa sunan yarışmacı, HP'den Photosmart R827 fotoğraf makinesi kazandı.

Hemalhemsat.com tarafından düzenlenen İlginç Ürünler Yarışmasının ikincisine toplam 612 başvuru gelrken, bunlardan 119'u yarışmaya hak kazandı. Fırlama çocuk beşiğinden ödenemeyen borcuyla birlikte yeni sahibini bekleyen bahtsız kredi kartına, cennette 652 metrekarelik korsan arsa tapusundan doktordan satılık 2. el kopyaya kadar birbirinden yaratıcı ürünler kıyasıya rekabet etti. Katılımcıların her ürüne sadece bir kez puan verebildiği yarışmada, kazananı jürinin oyları belirledi.

İnternet kullanıcılarına, diledikleri her çeşit ürünü alıp satabilecekleri bir ortam yaratan Hemalhemsat.com, ziyaretçilerine birbirinden ilginç fırsatlar sunuyor. Üyeler ellerindeki ürünleri Hemalhemsat.com üzerinden satarak kendilerine ek bir gelir kapısı açarken, diledikleri ürünü de uygun ödeme koşullarıyla satın alabiliyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!