AKP’linin skandal aşkı

Güncelleme Tarihi:

AKP’linin skandal aşkı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2006 00:00

Antalya AKP İl Yönetim Kurulu üyesi E.D.’yi, kocası, bir otomobilde genç sevgilisi H.S.B. ile sevişirken yakaladı. Derhal dava açan ve boşanan Ö.D. 17 yaşındaki oğlunun velayetini de aldı.

Haberin Devamı

Eski hostes olan E.D. boşanma nedeninin genç sevgilisi olmadığını belirterek, "Milletvekili olacağım konuşuluyordu. Beni yıpratmak istiyorlar" dedi. Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Ö.D. ise "Olay doğru, ancak boşanma nedenimiz şiddetli geçimsizlik" diye konuştu.

AKP Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi olan eski hostes 41 yaşındaki E.D.’nin, kendisinden 8 yaş küçük bir doktorla otomobilde sevişirken, kocası Ö.D. tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Bu olaydan sonra 18 yıllık evli E.D ile Ö.D. çifti boşanırken, 17 yaşındaki oğullarının velayeti babaya verildi.

Bir havayolu şirketinde 17 yıl VIP hostesi olarak çalışan E.D.’nin eşi 44 yaşındaki Ö.D., bir süre önce aynı şirketin yurtdışı bürosuna görevli gitti. Ö.D., eşi E.D. ile oğlunu bıraktığı Antalya’ya sık sık gelip gitti. Bu sırada E.D. hostesliği bırakarak, özel bir hastanenin halkla ilişkiler müdürlüğü görevini üstlendi. E.D. bu arada siyasete de girdi, AKP’ye üye oldu. E.D., kocası yurtdışında çalışırken, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli ve kendisinden 8 yaş küçük olan doktor H.S.B ile tanıştı. Genç doktorla sık sık buluşan E.D., iddiaya göre aşığını, oğluyla oturduğu kendi evine de getirmeye başladı. Siyasette merdivenleri tırmanıp milletvekili olmayı planlayan E.D., AKP Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi seçildi ve önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olacağı konuşulmaya başlandı.

/images/100/0x0/55ea7536f018fbb8f8813f22

OTOMOBİLDE SEVİŞİRKEN

Geçen ocak ayında yurtdışı görevini tamamlayan Ö.D., Antalya’ya dönüp yine aynı kuruluşta göreve başladı. Karısının ayrı evlerde yaşama isteği üzerine evi, otomobili ve bazı gayrimenkulleri E.D. adına kaydettirmek için avukatına vekalet veren Ö.D., aynı akşam eşini otomobille gezerken gördü. Eşini takip eden Ö.D., ıssız bir sokakta park eden E.D.’nin, orada duran başka bir otomobile bindiğini fark etti. Karanlıkta otomobile yaklaşan Ö.D., cep telefonunun ışığını yakarak içeri baktığında eşi E.D. ile genç sevgilisi doktor H.S.B’yi sevişirken yakaladı. Ö.D., ertesi gün avukatını arayıp gayrimenkulleri eşinin üzerine devretmekten vazgeçtiğini söyledi.

Bu olayın ardından E.D., 19 Eylül 2006 tarihinde Antalya 2’nci Asliye Hukuk Mahkemesi’ne ’şiddetli geçimsizlik’ nedeniyle boşanma davası açtı. 27 Eylül’de sonuçlanan boşanma davasının ardından çiftin 17 yaşındaki oğullarının velayeti babaya verildi. Bu arada, doktor H.S.B.’nin tayini de Şanlıurfa’ya çıktı.

MİLLETVEKİLİ OLACAKTIM

AKP İl Yönetim Kurulu üyesi E.D., olayın duyulması üzerine, kendisini yıpratmak isteyenler olduğunu, boşanma nedenlerinin genç sevgili olmadığını söyledi. E.D., "Karşılıklı anlaşarak boşandım. Boşandıktan sonra çok sayıda evlenme teklifi aldım. Sözü edilen doktor da bunlardan biriydi. Aramızda bir yakınlaşma olduğu doğru. Halen de sürüyor. Ama boşanma nedenim genç sevgili olayı değil. Milletvekili olacağım konuşuluyordu. Güçlü bir isimdim. Beni yıpratmak istiyorlar" dedi. Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Ö.D. de, "Olay doğru, ancak boşanma nedenimiz şiddetli geçimsizlik" diye konuştu.

Basına tanıtılmıştı

BİR havayolu şirketinde 17 yıl VIP hostesi olarak çalışan E.D. bir süre önce bu görevinden ayrılarak özel bir hastanenin halkla ilişkiler müdürlüğü görevini üstlendi. E.D. bu arada siyasete de girdi, AKP’ye üye oldu. 6 Haziran’da AKP üyeliği basına açıklanan E.D. AKP Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi seçilmişti. E.D. önümüzdeki seçimlerde milletvekili aday olmayı planlıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!