Çanta avcılarını sporcular dövdü

Güncelleme Tarihi:

Çanta avcılarını sporcular dövdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2006 00:00

Çantasını kapmak istedikleri emekli öğretmeni yerlerde sürükleyen 2 saldırganı yakalayan vücut geliştirme salonu sporcuları, dövdükten sonra polise teslim etti.

ANTALYA’da, bir markette alışveriş yaptıktan sonra evine dönen emekli öğretmen Hatice Aksoy’a (52) arkadan yanaşan Nurullah Koca (22) ile aynı yaştaki arkadaşı Bülent Öztürk, çantayı kapıp kaçmak istedi. Kendilerine direnen ve çığlıklar atan Aksoy’u yerlerde sürükleyen zanlılardan Nurullah Koca çantayı kapmayı başardı. Emekli öğretmenin çığlıklarını duyan yakındaki bir vücut geliştirme salonunun sporcuları sokağa fırladı. İkiye ayrılan sporcu gençlerin bir kısmı olay yerinden hızla kaçan Bülent Öztürk’ün peşine düştü.
/images/100/0x0/55ea0bc3f018fbb8f866d66b

Diğerleri de Nurullah Koca’yı olay yerinde, elinde öğretmene ait çantayla yakaladı. Olay yerine gelen polisler, kapkaççıyı tekme tokat döven sporcuların elinden güçlükle alarak Sanayi Polis Merkezi’ne götürdü. Sporcu gençler, yakalayıp dövdükleri ikinci saldırganı da olaydan 1 saat sonra aynı polis merkezine teslim etti. Şikayetçi olan Aksoy, "Evime giderken çantamı çekiştirmeye başladılar. Vermeyince yere düşürüp bir müddet sürükledikten sonra kaçtılar. Çığlıklarımı duyan sporcu gençler kapkaççıları yakaladı" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!