Öğrencilerin kötü intikamı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerin kötü intikamı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2006 13:12

Bolu'da otobüs duraklarına ve kentin çeşitli yerlerine Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sadık Çukur’un fotoğrafının bulunduğu, ‘Biri bu adamı durdursun. Bu gülüşün altında kaç öğrencinin hakkı yatıyor’ yazılı afişler yapıştırıldı.

Yrd. Doç. Dr. Çukur, afişleri kendisinden geçer not almayan öğrencilerin yapıştırmış olabileceğini, yasal işlem başlatacağını söyledi.

Fotokopi ile çoğaltılan afişlerde, Yrd. Doç. Dr. Sadık Çukur’un fotoğrafı ve adının yanı sıra ‘Biri bu adamı durdursun. Bu gülüşün altında kaç öğrencinin hakkı yatıyor’ yazısı bulunuyor. Duraklarda otobüs beklerken afişi inceleyen vatandaşlar, bir öğretim görevlisinin bu şekilde rencide edilmesi eleştirdi.
/images/100/0x0/55ea5637f018fbb8f8795298

Kentin değişik semtlerinde duvarlara ve otobüs duraklarına yapıştırılan afişleri kendisine yönelik bir saldırı olarak nitelendiren Yrd. Doç. Dr. Çukur, “Böyle çirkin bir tepki olamaz” dedi. Bu işi kendisinden geçer not almayan öğrencilerin yapmış olabileceğini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Çukur, şöyle konuştu;

“Üçüncü ve dördüncü sınıflarda Finansal Yönetim derslerine giriyorum. Finansal Yönetim zor bir ders. Eğer bir öğrenci hak etmiyorsa ben o öğrenciyi dersten geçirmem. Dersimden hak eden öğrenci geçecek. Şimdiye kadar doğru bildiğimi yaptım, bundan sonra da taviz vermeyeceğim.”

Şikayetçi olacağını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Çukur, “Yaz okulunda 221 öğrenci benim dersim için kayıt yaptırdı. Fakat derse 110 öğrenci katıldı.

Öğrencilerin 95’i de dersimden geçti. Çalışan öğrenciler dersten geçmekte zorlanmıyorlar. Bunu kimlerin yapmış olacağı hakkında fikrim yok. Ancak bu bana karşı yapılmış bir saldırıdır.

Savcılığa suç duyurusunda bulunarak yasal işlemleri başlatacağım” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!