Sophie her zaman çok güzel her zaman çok seksi

Güncelleme Tarihi:

Sophie her zaman çok güzel her zaman çok seksi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2006 09:41

Haberin Devamı

Beyazperdenin en güzel kadınlarından biri olan Sophie Marcea bugün artık 40 yaşında ve  olgun güzelliğin doruğunda.

SOPHİE MARCEAU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamyon şoförü olan babasıyla Paris'in banliyölerinden birinde yaşayan 14 yaşındaki Sophie Maupu, bir arkadaşından, yönetmen Claude Pinoteau'nun çekeceği bir gençlik filmi için yeni yüzler aradığını öğrenip de seçmelere katılmasaydı belki de bugün Sophie Marceau adında hem çok yetenekli hem de seksapeli ve masumiyeti aynı anda barındıran bir oyuncuyu tanımıyor olacaktık.

Pinoteau'yu da büyüleyen Sophie, ülkemizde Patlarsam Yanarsın adıyla bilinen La Boum serisiyle sinemaya, deyim yerindeyse çok hızlı bir giriş yaptı.

La Boum'un ikincisi çekilirken Sophie henüz 17 yaşındaydı ve bu filmden aldığı 1 Milyon Frank ücret büyük gürültü kopardı.

Haberin Devamı

Bundan sonra da Fransız sinemasının usta yönetmenlerinden birbiri ardına teklifler almaya başladı. Catherine Deneuve, Gerard Depardieu, Phillippe Noiret gibi ustalarla birlikte çok sayıda filmde oynadı.

Cesur Yürek, Anna Karenina, Bir Yaz Gecesi Rüyası, Gecelerim Gündüzlerinizden Daha Güzel, James Bond Dünya Yetmez, Marceau'nun rol aldığı filmlerden bazıları.

Sophie Marceau en son geçen yıl Anthony Zimmer adlı filmde oynadı ve olgunluk dönemini de hiç boşa geçirmerdiğini gösterdi.

1966 doğumlu yıldız 1995'te L' Aube à l'envers, 2002'de  Parlez-moi d'amour adlı iki filme yönetmen olarak imza attı. Üçüncü yönetmenlik denemesi Trivia için ise gelecek yıl kamera arkasına geçecek.

Marceau iki çocuk annesi. Uzun süre birlikte yaşadığı ve pek çok filminde oynadığı Polonyalı yönetmen Andrzej Zulawski'den 10 yaşında Vincent adında bir oğlu ve film yapımcısı Jim Lemley'den de 4 ayında Juliette adında bir kızı var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!