180 km hızla girdiği virajdan çıkamadı

Güncelleme Tarihi:

180 km hızla girdiği virajdan çıkamadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2006 00:00

Arkadaşlarıyla motosiklet gezisine çıkan 34 yaşındaki Murat Kadayıfçıoğlu, Şile’de 180 km hızla girdiği virajda can verdi.

KARAKÖY’deki Hüner Gümrükleme Müşavirliği’nin ortaklarından Murat Kadayıfçıoğlu, pazar sabahı 6 arkadaşı ile daha önceden kararlaştırdıkları gibi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde buluştu. Şile’ye doğru hareket eden grup, Karadeniz koylarında gezinti yaptı.

40 metre sürüklendi

Dönüşte, Riva Taşlıçayır Mevkii’nde, 34 DP 2608 plakalı Suzuki marka motosikleti ile yaklaşık 180 kilometre hız yapan Murat Kadayıfçıoğlu, önüne çıkan virajda motosikletin hakimiyetini kaybederek devrildi. Yaklaşık 40 metre sürüklendikten sonra uçuruma yuvarlanan motosikletin üzerinden düşen Kadayıfçıoğlu, karşı yönden gelen Nazım Yeşilyurt’un kullandığı 34 BM 0228 plakalı Fiat Albea marka otomobilin altında kaldı.

Motosiklet parçalandı

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, uçuruma yuvarlanarak parçalanan motosikletten çok az parçanın bulunabildiğini söyledi. Kadayıfçıoğlu dün Ataköy 5’inci Kısım Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı’nda defnedildi. Kadayıfçıoğlu’nun arkadaşları ile kurduğu www.motordelisi.com adlı sitedeki mesajda "Ailesi perişan halde, mümkünse cenazeye gelmek isteyenler motosiklet ile gelmesin" denildi. Arkadaşları da cenazeye bu uyarı doğrultusunda geldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!