Diyarbakır’da kanlı gece: 7 ölü 17 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakır’da kanlı gece: 7 ölü 17 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2006 22:49

Diyarbakır'ın Bağlar beldesinde meydana gelen patlamada, aralarında çocuklarında bulunduğu 7 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb5a18f018fbb8f8bba48a
Bağlar Beldesi'ndeki koşuyolu Parkı'nda bu akşam saat 21.00 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Tahrip gücü yüksek bombanın infilak etmesiyle ortalık kan gölüne dönüştü, çevredeki ev ve işyerlerinin de camları kırıldı.

CESET PARÇALARI SAÇILDI

Patlamanın meydana geldiği alanda bulunan ve aralarında çocukların bulunduğu 5 kişi olay yerinde parçalanarak can verdi. Parçalanan ceset parçaları çevreye dağılırken, yakındaki ev ve işyerlerinin de camları kırıldı. yaralılar ise olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere götürüldü.  Hastanaye kaldırılan yaralılardan 2’inde yapılan tüm müdahalelere kurtarılamadığı bildirildi. Devlet Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ise 14 yaralı tedavi altına alındı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: 7 ÖLÜ, 17 YARALI

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, patlama sonucu 7 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralılardan durumu ciddi olan 2 kişi Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi diğerleri ise Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayda ilgili soruşturma başlatılırken, ölen ve yaralanlarının kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!