Çukurda 7 cesetle 7 saat

Güncelleme Tarihi:

Çukurda 7 cesetle 7 saat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2006 01:09

Adana-Ankara yolunun 47. kilometresi, gece 23.00. İki çocuk annesi Necmiye Yıldırım, kocası iki çocuğu annesi, babası, kız kardeşi ve yeğeni ile Balçıkhisar’daki düğünden neşeyle evlerine dönüyorlar.

Birdenbire bir mezar kadar sessiz ve karanlık bir çukur onları yutuyor. Yıldırım, zifiri karanlıkta gözlerini açar açmaz, çocuklarına eşine sesleniyor ama cevap yok. Kaburgaları beli ve çenesi kırılan genç anne 6 metre derinğindeke çukurda 7 cesetle 7 saat geçirdikten sonra zorlukla tırmanarak karayoluna çıkıyor. Kanlar içindeki kadını ve çukurdaki cesetleri bulan polisler şoke oluyor. Gazi Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Yıldırım, gözlerini açar açmaz, işaretlerle yakınlarına, "Çocuklarım nasıl" diye sordu. Yakınları, ailesinin, eşi Mehmet Yıldırım’ın çalıştığı Başkent Hastanesi’nde tedavi gördüklerini ve durumlarının iyi olduğunu söylediler. Ancak Yıldırım, hepsinin öldüğünü biliyordu. Yakınlarının yüzüne bakamadığı genç anne sesizce ağlıyordu.

Gazi Hastanesi Acil Servisler Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Ahmet Demircan, şu bilgiyi verdi: "Necmiye Yıldırım’ın beyin içinde kanaması var. Her iki akciğerinde kanamalı zedelenme bulunuyor, alt çene kemiği kırık. Kaburgasında da kırık ve zedelenmeler var. Şu an bilinci açık, solunum cihazına bağlı değil, kendi nefes alabiliyor, ama hayati tehlikesi devam ediyor. Hastanın yoğun bakımda tutulması gerekiyor. Ancak, yoğun bakım yatakları dolu olduğu için, yer araştırıyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!