Bu kez ayrılıktan dönüş yok

Hilal Kosif, sevgilisi Selhan Aloğlu’nun çapkınlık yaptığını duyduğu için geçtiğimiz aylarda ilişkisini noktalamıştı.

Haberin Devamı

Aloğlu’nun peşine düşüp Bodrum’a gelmesi ve kendisinden özür dilemesi üzerine sevgilisine bir şans daha tanıyan Kosif, duyduğuma göre beraberliği ikinci ve son kez noktalamış! /images/100/0x0/55ea0a51f018fbb8f8662187

Bu kez ayrılıktan dönüş yok

Kitap kurdu

"Kördüğüm" adlı dizideki rolüyle adını duyuran Leyla Kömürcü’nun Bodrum tatili devam ediyor. Kimi zaman partilerde boy gösteren oyuncu, son olarak Türkbükü People Beach’in iskelesinde güneşlenirken objektife takıldı. Güneşlendiği sürece Kömürcü’nün elinden Tom Robbins’in "Parfümün Dansı" adlı kitabı da düşmedi.

Havalı iç mimar/images/100/0x0/55ea0a52f018fbb8f866218b

Son dönemin en gözde içmamarlarından olan Eren Yorulmazer, yaşam tarzıyla da dikkatleri çekiyor. Popüler mekanların ve ünlülerin evlerinin dekorasyonlarına imza atan Yorulmazer, iş yaptığı çevrelerin lüksünü kendi yaşamına yansıtmayı çok seviyor. The Ritz Carlton’ın rezidans bölümünde kalan içmimar, son zamanlarda da kırmızı Ferrari ile İstanbul caddelerinde şov yapıyor. Eren Yorulmazer’e geçen gün Nişantaşı sokaklarında, yine Ferrari ’siyle dolaşırken rastladım. Meraklı bakışların hedefi olmaktan gayet memnun görünüyordu.

Yeni sezona hazırlandılar

Aslı Üstünkaya, önceki gün annesi Gönül Turgut’la Nişantaşı’nda alışverişteydi. Alışverişlerini genellikle internet sitelerinden yapmayı tercih eden Aslı Hanım, o gün kuralı bozmuş, kendini yollara vurmuştu. Tüm gün mağaza mağaza gezen anne-kız, sonrasında dinlenmek ve karınlarını doyurmak için Beymen Brasserie’ye uğradı. Bu arada Aslı Üstünkaya’nın kelebekli kemeri de epey ilgimi çekti.

Abacı hayranı

Muazzez Abacı’nın geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş’le Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konsere tanınmış simalar da büyük ilgi gösterdi. Abacı’yı en ön sıralardan izleyenlerden biri de Nilgün Keçili’ydi. Nilgün Hanım, hayranı olduğunu söylediği sanatçıyı gecenin sonuna kadar keyifle izledi.

Okullu oluyor

Rana Erkan’ın 6 yaşındaki kızı Selina bu yıl okula başlıyor. Koç İlköğretim Okulu’na kaydı yaptırılan Selina ile annesi Rana Hanım’a geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda rastladım. Okul alışverişine çıkan anne-kızın aldıkları arasında Barbie’li bir de sırt çantası vardı.

Tepsi hediye edecek

Meltem Kıvanç, önümüzdeki hafta yeni yaşını kutlayacak. Annesi Tülin Demirören de önceki gün kızına doğum günü hediyesi almak için dışarıdaydı. Nişantaşı’ndaki Christofle mağazasına uğrayan Tülin Hanım, buradan hediye olarak gümüş bir tepsi ve çay takımı aldı. Yardımcısı hediyeleri otomobiline taşıdıktan sonra da evinin yolunu tuttu.

Yazarın Tüm Yazıları