Eşine tacizle suçladığı imamı öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Eşine tacizle suçladığı imamı öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2006 17:15

Adapazarı'na bağlı Kışla Köyü'nde oturan Cihan Akdemir, eşini telefonla taciz etmekle suçladığı köy imamı 37 yaşındaki Lütfü Yılmaz'ı tabanca ile 5 el ateş eterek öldürdü. İmam Yılmaz'ın cep telefonuna Cumhuriyet Savcılığı inceleme için elkoydu.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. 4 yıl önce Kışla Camii’ne atanan imam Lütfü Yılmaz, köy girişinde daha önce tartıştığı Cihan Akdemir ile karşılaştı. Akdemir üzerinde bulunan tabancayı çekerek imama 5 el ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Lütfü Yılmaz olay yerinde ölürken, 2 çocuk babası Cihan Alemdar kaçtı.
Öldürülen İmam Lütfü Yılmaz’ın 2 ay kadar önce eşini Erzurum'a gönderdiği belirtilirken, imam Cihan Akdemir ile de cinayetten 1 gün önce köy kahvesinde tartıştıkları belirtildi.

Köy Muhtarı Rasim Akgün cinayet sırasında tesadüfen oradan geçtiğini söyleyerek, “İmam ile Cihan köy girişinde tartıştı. Tartışma sırasında Cihan tabancayı çekip ateş etti. Cihan Akdemir, imamın eşine cep telefonu ile mesaj atarak tacizde bulundugunu söylüyordu. Kaçarken beni görünce ‘Eşime tacizde bulunuyordu’ diyerek kaçtı” dedi.
İmam Lütfü Yılmaz'ın cesedi Cumhuriyet Savcısı gözetimindeki otopsisinden sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken imamın cep telefonuna da incelenmek üzere el konuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!