Dizi oyuncularının mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Dizi oyuncularının mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2006 00:00

İki yıldır birlikte olan oyuncu Esra Ronabar ve "Aliye" dizisindeki Müco karakteriyle bir anda herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Barış Falay, 7 Temmuz’da İ.T.Ü Vakıftepe Sosyal Tesisleri’nde evlendiler.

Haberin Devamı

Oyuncu çiftin düğününe Sanem Çelik, Halit Ergenç, Ülkü Duru, Ayten Uncuoğlu, Simge Selçuk, Tayanç Ayaydın gibi birçok oyuncu katıldı. Barış Falay’ın nikah şahitliğini "Aliye" dizisinin yapımcısı Erol Avcı yaptı. Gecede Barış Falay’ın ablası Biriz sahneye çıktı. Genç çift Ajda Pekkan’ın "O Benim Dünyam" isimli şarkısı eşliğinde salona giriş yapınca davetliler ayakta alkışladı.

Kısa filmli nikáh

Dolunay Soysert’le, Sinan Tuzcu, 9 Temmuz’da evlendi. BÜMED’de (Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği) yapılan düğüne, Pınar Altuğ, Ebru Cündübeyoğlu, Betül Şahin, Bülent İnal, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Güven Kıraç, Levent Yüksel, Ceyda Düvenci, İsmail Hacıoğlu gibi isimler katıldı. Koyu Galatasaraylı olan Sinan Tuzcu ve Dolunay Soysert, Galatasaray-Fenerbahçe çekişmesiyle ilgili hikayelerini anlatan dokuz dakikalık kısa bir film hazırlayarak, bu filmi nikáhtan önce davetlilere seyrettirdi. Düğünün sonunda Tuzcu, GS formasını damatlığının üzerine giydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!