Sesime ve oyunculuğuma güveniyorum

Güncelleme Tarihi:

Sesime ve oyunculuğuma güveniyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2006 00:00

1976 İzmir doğumlu olan Yeşim Akıncı, İstanbul Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Halen İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde psikoloji eğitimine devam eden Akıncı, beş yıl boyunca tekstil ve kozmetik sektöründe reklam koordinatörlüğü yaptı.

Reklam sektöründeki çalışmalarının yanı sıra 15 yaşında başladığı modelliğe de devam eden Akıncı öncelikle yurtdışındaki çalışmaları hakkında bilgi verdi: "Foto modelliğe 15 yaşında bir Türk firmasında başladım ve o firmayla yurtdışına açıldım. Almanya’daki birçok reklam projesinde yer aldım. Doğu ve batının karışımı bir yüzüm olduğu için beni tercih ettiler. Fotoğrafçılar karşısında kılıktan kılığa girmeyi seviyorum. Farklı kadın yüzlerini ortaya çıkarttığıma inanıyorum".

KENDİME GÜVENİYORUM

Mimiklerine çok güvenen ve oyunculukta iddialı olduğunu belirten Akıncı, "Birçok diziden gelen teklifi geri çevirmek zorunda kaldım. Okulumun öncelikli olduğunu düşünüyorum. Zaten ailemin bana öğrettiği en önemli şey eğitimin insanın zırhı olduğudur. Ancak bu sene iyi bir projede yer almayı ben de istiyorum" diyor.

Sesine güvendiğini her fırsatta dile getiren Akıncı albüm projesi hakkında da açıklamalarda bulundu: "Dünya formlarında global bir sound yakaladığını düşündüğümüz bir çalışmamız var. 1,5 yıldır bu albüm çalışmasının içindeyim. Bana inanan şan hocam Remziye Alper ile sıkı bir eğitim sürecinden geçtim. Global pop tarzında bir albüm çıkartmak istiyorum. Cover parçalara da yer vereceğim. Amacım global pop ezgileri Türk motifleriyle birleştirmek."

TAM BİR DENİZ KIZIYIM

Hayatı sıra dışı yaşamaktan yana olan Akıncı, özel zevkleri ve hobilerini şöyle sıralıyor: "Çocukluğundan beri çok iyi bir at binicisiyim. Ayrıca iyi bir yüzücüyüm. Hem İzmir’li hem de Yeşilköy’lü olmamdan dolayı tam bir deniz kızıyım. Aynı zamanda tenis oynuyorum. Fırsat buldukça değişik ülkeler görmeyi seviyorum".
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!