Kar yağdı böyle oldu

Güncelleme Tarihi:

Kar yağdı böyle oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2002 01:43

Türkiye'yi teslim alan yoğun kar yağışı, sanatçıları da zor durumlarda bıraktı. Evlerinden çıkamayan birçok ünlü isim, zoraki kar tatilini dinlenmek için iyi bir fırsat olarak değerlendirdi.

Sibel Can, çocuklarıyla kartopu oynadı

Kara en çok sevinen çocuklarım oldu. Ve tabii ben. Çocuklarım Engincan, Melisa ve Emir'e mısır patlattım, kestane pişirdim. Ama onlar ısrarla dışarı çıkıp kartopu oynamak istedi. Ben de isteklerini kırmadım.


HALUK LEVENT


Zincirsiz arabayla yolda rezil oldum

Sabah erken saatte Gaziantep'den uçağa bindim. Sabah 09.00'da Atatürk Havalimanı'ndaydık. Otoparktaki aracımla evime gideyim dedim, ama zincir olmadığı için yolda kaldım. Sağdan soldan bir zincir buldum. Keşke evde olsaydım.


TARKAN


Gelecek albümümde kar şarkısı olacak

İnanılmaz bir güzellik içerisinde, İstanbul'u pencereden izliyorum. Bu güzellik, bir şarkıya da ilham oldu. Gelecek albümde okuyacağım. Şu an evimde istirahat ediyorum. Dışarıya çıkmayı düşünmüyorum. Bu güzelliğin tadını çıkarıyorum.


GÜLBEN ERGEN


Annemle baş başa kalma fırsatı oldu

Tüm işlerimi iptal ettim. Çünkü evin önü karla kaplı. Yürüyerek bile çıkmak imkansız. Bu yüzden annemin kucağında film izliyorum. Hem uzun zamandır onunla sohbet etme fırsatı da bulamamıştım. Kar bir fırsat oldu. Üstelik karı çok severim.


EBRU GÜNDEŞ


Yemek yapıp karın yağışını seyrettim

Önceki gün program çekimindeydim. İşimiz çok geç bitti. Ertesi sabah 10.30'da kalktım. Her yer kar içindeydi ve o yüzden randevularımı iptal etmek zorunda kaldım. Şimdi evdeyim, yemek yapıyorum ve film izliyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!