Aşkım beni affet mektubu yetmedi

Güncelleme Tarihi:

Aşkım beni affet mektubu yetmedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2006 00:00

Savcı, Dalyan’daki evinde ölü bulunan müteahhit Yüksel Murat Kaba’nın karısına hitaben yazdığı mektuba rağmen, ölümü şüpheli bularak otopsi yapılmasına karar verdi.

BABASININ rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’da bulunan Nurdan Kaba, Muğla’nın Dalyan Beldesi’nde oturan eşi müteahhit Yüksel Murat Kaba’yı (36) cep telefonundan aradı, ancak ulaşamadı. Evini ve ofisini de arayıp eşinden yanıt alamayan Nurdan Kaba, endişelenerek bürodaki çalışanlardan Fatoş Aydoğan’dan yardım istedi.

Çıplak haldeydi

Nurdan Kaba’nın isteğiyle, önceki gün saat 17.00 sıralarında çiftin Dalyan’da Gürpınar Mahallesi’ndeki evinin açık olan balkon kapısından içeri giren Fatoş Aydoğan, çıplak olan Yüksel Murat Kaba’nın yatak odasında yerdeki cansız bedeniyle karşılaştı.

Patronunun cesedini bulan Aydoğan, durumu Dalyan Jandarma Karakolu’na bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Yüksel Murat Kaba’nın cesedinin yanında, eşine bıraktığı anlaşılan, "Aşkım beni affet. Bu böyle olmamalıydı. Öbür dünyada buluşuruz" yazılı bir not buldu. Ortaca Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Savcının yaklaşık dört saat süren incelemesi sonucunda Kaba’nın nasıl öldüğü konusunda bir sonuca varılamayınca ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çocuğu bulunmayan Kaba’nın, ölmeden bir süre önce yakın arkadaşı turizm şirketi sahibi Bayram Akhan’ı arayarak borç istediği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!