Beşiktaş gurbetçi Mesut’un peşinde

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş gurbetçi Mesut’un peşinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2006 00:13

Beşiktaş, Schalke 04’ün alt yapısından kadrosuna kattığı 17 yaşındaki Türk futbolcu Mesut Özil’e transfer teklifinde bulundu.

Kulübün menajerleri aracılığıyla kendilerine ulaştığını belirten genç yıldız, teklif karşısında çok mutlu olduğunu söyledi. Gelen transfer tekliflerinden onur duyduğunu, ancak kendisini Schalke’de ispat etmek istediğini ifade eden yetenekli futbolcu, "Benim kulübümden kulübümün de benden beklentileri çok fazla. Schalke’de rüştümü ispatlamak istiyorum" diye konuştu.

Schalke 04 ile profesyonel sözleşme imzalamadan önce Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ve Wolfsburg’dan da Mesut’a transfer teklifleri geldiğini söyleyen baba Mustafa Özil ise şunları söyledi: "Schalke Kulübü Mesut’un ayrılmasını istemiyor. Schalke 04 olarak Mesut’tan beklentileri çok büyük. Beşiktaş gibi büyük bir camiadan oğluma transfer teklifi gelmesi bizler için ayrı bir onur. Her futbolcu Beşiktaş gibi bir camiada forma giymek ister. Ama bizler Mesut’un şu anda Schalke 04’de ayrılmasını istemiyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!