Yatakları ayırmışlar

Güncelleme Tarihi:

Yatakları ayırmışlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2006 00:00

Irak ve ekonominin kötü gidişatından ötürü reytingi dibe vuran ABD Başkanı George W.Bush’un bunalıma girdiği, bu nedenle de 28 yıllık eşi Laura Bush ile de arasının bozulduğu söyleniyor. ABD basınında çıkan haberlere göre kamuoyu önünde ’mutlu çifti’ oynayan Bush’lar, Beyaz Saray’da ayrı odalarda kalıyor.

KAMUOYU desteği yüzde 29’a inen ABD Başkanı Bush’un bunalıma girdiği, yalnızken first lady Laura ile konuşmadığı öne sürüldü. Washington kulislerinde dolaşan söylentilere göre, kamuoyu önünde ’mutluluk pozu’ veren çift, Beyaz Saray’da aynı odayı bile artık paylaşmaktan kaçınıyor.

Bush Ailesi’nin bir arkadaşı, "Kopuk bir yaşam içine girdiler. Konuşmuyorlar" dedi. Bush çifti arasında bir dizi ciddi kavganın yaşandığını aktaran kaynaklar, Laura Bush’un özellikle eşinin yeniden alkole başlamasından rahatsız olduğunu anlatıyorlar. 40’ıncı doğum gününde alkolü bırakıp dine döndüğü bilinen Bush’un geçtiğimiz dönemde yeniden içmeye başladığı öne sürülüyordu.

YÜZÜNÜ MÜ GERDİRDİ

Bush, yakınındaki herkesten kendisini izole ederken, "Tüm Amerika bana karşı, her şey üzerime geliyor" psikolojisi yaşıyor. Aileye yakın bir kaynak, "Bush’u hiç bu kadar depresif görmemiştik" diyor. First lady’nin gerginliğin giderilmesi için evlilik terapistine gitmeyi önerdiği, ancak Bush’un buna yanaşmadığı da söylentiler arasında. Hatta, Laura Bush’un 28 yıllık eşini geri kazanmak için gizlice yüzünü gerdirdiği bile konuşuluyor.

KAYINVALİDE DIRDIRI

First lady’yi rahatsız eden bir diğer mesele de eski first lady olan kayınvalidesi Barbara Bush’un sürekli aile işlerine karışması. Barbara Bush’un Beyaz Saray’ı her ziyaretinde "Eskiden biz her şeyi farklı yapardık" diye görüş bildirmesinden rahatsızlık olan Laura Bush, bu çekişmelerde eşinin annesinin safında yer almasından da ayrıca üzüntü duyuyor.
/images/100/0x0/55ea2667f018fbb8f86e4603


Başkan Bush, 11 Eylül’den sonra, kimine göre de, Katrina kasırgasının ardından tekrar alkol kullanmaya başladı.

Alyansı niye parmağında yoktu

ABD Başkanı George W.Bush’un geçtiğimiz günlerde kardeşi Jeb Bush’un vali olduğu Florida’ya yaptığı ziyaret sırasında sol elinde alyansının olmaması, internet bloglarında tartışmaya neden oldu. Bazı internet sitelerinde bu fotoğrafla birlikte "Başkan’ın alyansı niye parmağında yoktu" sorusu ortaya atılırken, bir yandan da evliliğinde problem olup olmadığı sorgulanıyordu. Ancak son resimlerinde Bush’un alyansını taktığı görülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!