19 MAYIS: Dejavu Olimpia Lıve Club

Güncelleme Tarihi:

19 MAYIS: Dejavu Olimpia Lıve Club
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2006 00:00

Kendin Coş" parçası ile 9. Efes Dark Roxy Müzik Günleri’nde birinci olan ve 2005 Haziran’da ilk albümü ile büyük bir çıkış yaparak müzik severlerin ilgisini toplayan Deja-vu, bu akşam 22:00'de Beyoğlu - Olimpia Live’da hayranları ile buluşuyor..

Haberin Devamı



Tarih: 19 Mayıs’06 Cuma
Saat: 22:00
Bilet Fiyatı: 17 YTL.
Yer: Olimpia Live / İstiklal Cd. Acara Sk. Mısır Ap. No:2   Beyoğlu - İst.

*Bilet biyatına 1 yerli içki dahildir.

2004 yılı Roxy Müzik Günleri birincisi Deja-Vu zıpır mı zıpır bir rock grubu. Rock, nu-metal ve ska'nın içine etnik öğeler ekleyip parçalar yapan Deja-Vu, Oğuz Kaplangı prodüktörlüğünde hazırladığı "Kendin Coş" isimli albümünü 2005 yılında
Elec-Trip Records'dan çıkardı. Grubun ikinci albümü, 2006'da piyasaya çıkıyor.

Albümün ilk klibi "Kendin Coş" adlı parçaya Cem Gül tarafından çekildi. Bir kompresör fabrikasında çekilen klip, Dream TV'nin Dream On listesinde 4 hafta bir numarada kaldı. Aynı klip MTV World Chart Express'e 10 numaradan girdi. İkinci klip "O Ha!" adlı parçaya, CNN Türk'ün "Kampüste Kameramla" yarışmasının birincilerinden Mehmet Kösemen tarafından çekildi. Bu klip de tıpkı ilki gibi gençlerin zevkine hitap eden bir tarzda, "underground" görüntülerle oluşturuldu. "O HA!"nın klibinde grubun solisti Cenk'i "çok feci kötü adamlar" kaçırıyor ve Deja-Vu'nun albümü bu adamlar tarafından çok sert olduğu gerekçesiyle imha ediliyor. Grubun "Öylesine" isimli parçasına çekilen üçüncü klip ise Saygın Ay imzalı.

Deja-Vu, Türk Rock sound'u için yeni, orijinal ve enerjik bir soluk. Parçalarında aşktan aldatılmaya, dünyadaki olumsuz politikalara kadar çeşitli konulara değinen grup, dinamik ve eğlenceli sahne performanslarıyla her geçen gün artan geniş bir dinleyici kitlesine sahip. Anadolu ve üniversite konserlerinde başarılı performanslar sergileyen Deja-Vu, internet rock müzik forumlarında da ilgi ile takip edilmekte.

Deja-Vu, "Kendin Coş" albümünün önemli öğelerinden olan bağlama sound'u için, bu enstrümanın ustası Çetin Akdeniz ile çalıştı.


Cenk Sönmez    : Vokal, gitar
Barış Orhan    : Gitar
Tolga Nemutlu    : Bas
Barış Bilgen    : Davul

konuk sanatçı:
Doğan Yılmaz    : Bağlama

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!