Alkollü baba, 4 yaşındaki kızını balkondan attı

Güncelleme Tarihi:

Alkollü baba, 4 yaşındaki kızını balkondan attı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2006 17:06

Sivas'ta, alkol bağımlısı olduğu iddia edilen 33 yaşındaki Cumali Çekik, dövdüğü eşinin çağırdığı polisleri görünce, 4 yaşındaki kızı Büşra'yı evinin balkonundan aşağı attı. Ağır yaralanan Büşra hastanede tedavi altına alınırken, alkollü Cumali Çekik balkondan atlamaya hazırlandığı sırada eve giren polislerce gözaltına alındı.

Alkol bağımlısı olduğu iddia edilen 33 yaşındaki Cumali Çekik, dövdüğü eşinin çağırdığı polisleri görünce, 4 yaşındaki kızı Büşra'yı evinin balkonundan aşağı attı. Ağır yaralanan Büşra hastanede tedavi altına alınırken, alkollü Cumali Çekik balkondan atlamaya hazırlandığı sırada eve giren polislerce gözaltına alındı.

4'üncü kattadaki dairede oturan 29 yaşındaki Gülhan Çekik, dün gece polisi arayıp, alkollü olan Cumali Çekik'in kendisini dövdüğünü söyleyerek yardım istedi. Bir süre sonra eve gelen polisler, kapıyı çaldıklarında karşılarına çıkan Cumali Çekik'e, eşi Gülhan Çekik'in kendisinden şikayetçi olduğunu söyledi. Sinirlenen Cumali Çekik de 4 yaşındaki kızı Büşra'yı kucaklayıp, polislerin ve eşinin korku dolu bakışları arasında balkondan aşağı sarkıttı. Büşra'yı bir süre böyle tutan aşırı alkollü Cumali Çekik, daha sonra da çığlıklar atarak kendisine yalvaran kızını aşağıya bıraktı. Cumali Çekik, hemen ardından da balkondan atlamaya kalkıştı. Polisler, balkona koşup Cumali Çekik'i tutup yakaladı.

BÜŞRA HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Balkondan beton zemine çakılan, kolları kırılan ve yüzünden yaralanan Büşra, önce Sultan 1'inci İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Büşra, daha sonra Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi. Çocuk Cerrahi Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Büşra'nın durumunun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

TUTUKLANDI

Polisin gözaltına aldığı ve yapılan muayenesinde alkollü olduğu belirlenen işsiz olan Cumali Çekik, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından bugün Adliye'ye sevedildi. Mahkemeye sevkedilen Cumali Çekik, ‘aile fertlerine kötü muamele yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 çocuk sahibi Çekik'in daha önce de aynı suç nedeniyle mahkeme tarafından ‘evden uzaklaştırma cezası’ aldığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!