Yılın en iyi dergisi olarak T3 seçildi

Güncelleme Tarihi:

Yılın en iyi dergisi olarak T3 seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2006 00:00

PPA (Periyodik Yayıncılar Birliği) tarafından her yıl verilen en iyi uluslararası dergi ödülüne elektronik ürün-lifestyle dergisi T3 layık görüldü. Dergi, Londra’da gerçekleştirilen törende, FHM, Mojo, Wallpaper, BBC Top Gear ve Hello! gibi uluslarararası üne sahip dergileri geride bırakarak 2006’da dünyada yılın en iyi uluslararası dergisi seçildi.

Haberin Devamı

Elektronik ürün-lifestyle dergisi T3, dünyanın en saygın ve geniş medya birliklerinden PPA (Periodicals Publishers Association - Periyodik Yayıncılar Birliği) tarafından ödüllendirildi.

 

PPA, her yıl verdiği “Dünyanın En İyi Uluslararası Ticari Dergisi” ödülüne bu yıl T3’ü layık gördü. Türkçe edisyonu Eylül 2004 tarihinden bu yana Maya İletişim tarafından hazırlanan dergi, 2005 yılının sonunda 21 uluslararası edisyonu ile birlikte, çok kısa sürede topyekün tasarım ve içerik reformuna gitmişti.

 

T3’ün dünyada yılın en iyi dergisi seçilmesinden sonra açıklama yapan İngiliz edisyonunun Genel Yayın Yönetmeni James Beechinor Collins, 21 ülkedeki uluslararası yayın ekiplerinin kısa sürede muhteşem bir iş çıkardığını ve ödülün gelmesinde büyük pay sahibi olduklarını söyledi. T3 Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Noyan Ayan, baz alınan İngiliz edisyonunu yerel pazara ve okuyucuya adapte etmek üzere başından beri çok titiz çalıştıklarını, bunu yaparken de derginin uluslararası marka değeri ve ruhunu da korumayı başardıklarını belirtti.

 

Haberin Devamı

T3 Türkiye, Teknosa ile yaptığı işbirliği sonucu gazete bayilerinin dışında tüm Teknosa mağazalarında da satılıyor. T3 Türkiye, Eylül’de üçüncü yaşına basacak.

 

http://www.t3.co.uk/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!