Kalp hastalarından özür dileriz

Güncelleme Tarihi:

Kalp hastalarından özür dileriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2006 00:00

G.Saray Teknik Direktörü, "Böylesine bir maçta penaltı kaçırıyorsun, gol yiyorsun, sonra da son saniyeye kadar kulübede ıstırap çekiyorsun. Bize gönül veren kalp hastalarına sancılar verdik. Kötü niyetli değildik" dedi.

Haberin Devamı

BU sezon öyle bir lig yaşanıyor ki uzun yıllar akıllardan çıkmayacak. Galatasaray’ın 90+3’te Beşiktaş’ı yıktığı gol gibi...

Hasan Kabze skoru belirledi, camiaya bayram sevinci yaşadı.

Ya Erik Gerets... İlk senesinde yokluklar içinde Cimbom’u, "Fener fark atar" denilen bir sezonda yarışa ortak eden Belçikalı işte o anda ne hissettiğini ilk kez Hürriyet’e açıkladı:

Istırap çekiyorsun

"Büyük bir olaydı. Böylesine bir maçta penaltı kaçırıyorsun, gol yiyorsun, sonra da son saniyeye kadar kulübede ıstırap çekiyorsun. Biz kendimizi bir kenara ittik. Ama bize gönül veren kalp hastalarına sancılar verdik. Kötü niyetli değildik. Takımım adına onlardan özür dilerim."

Gerets,
sezon başından bu yana bazı kesimlerin sadece neticelere göre yorum ve eleştiri getirdiklerini, bunların yanlış olduğunu belirtirken, şöyle konuştu:

Doğru bulmuyorum

"Bu yapılan yanlış ve yanlı. Eleştirileri doğru bulmuyorum. Beni ve yardımcılarımı yargılarken, futbolcu ile olan felsefemi yargılayabilirler. Çalışmalarımı izlemeden uzaktan kumandalı işler yapanlar, futbolun içinde olmayanlardır. Bizler doğru işler yaptığımıza inanıyoruz. Şu anda 80 puanımız var. Bu rekor sayılır. Yola devam ediyoruz. Herkesin mantıklı olması gerekir.

Bazı insanlar bizlere güvendiler. İyi işler yaptığımız için halen arkamızdalar. Ekstra olan kişiler bizim bu puanlarımızı bile sorguluyorlar. Çünkü bunlar işin yakınında olmayan kişiler. Bizler her zaman pozitif düşünce içindeyiz. Doğru bildiklerimizden şaşmayan bir ekibiz."

Kabze’ye övgü

Teknik patron,
Beşiktaş maçının kahramanı Hasan Kabze içinde şu yorumu yaptı: "Kabze bize iyi bir cevap verdi. Önümüzdeki sezonda yolu açık olan bir oyuncumuz. Kendisini daha iyi toparlayıp sahnedeki yerini alacak." Gerest’in baş asistanı Erdal Keser ise, "Biz ekip olarak bir aileyiz. Liderimiz Gerest, 2-3 yıl sonra bayrağı bana teslim edecek. Ben de onun yolunda yola devam edeceğim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!