Nişantaşı’nı sarsan iflas cinneti

Güncelleme Tarihi:

Nişantaşı’nı sarsan iflas cinneti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2006 00:00

Şişli’de, Hasır Restoranları’nın eski sahibi Ercüment Tokol’un oğlu, Nizami Hakan Tokol, kızı Selen ile eşi Gülşen Tokol’u öldürdükten sonra bileklerini keserek yaşamına son vermek istedi.

Haberin Devamı

Turizm işiyle uğraşan Nizami Hakan Tokol, babasıyla birlikte Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Sarıyer’de açtığı üç restoranı zarar edince kapatmak zorunda kaldı. Maddi durumu kötüye giden, peşpeşe gelen hacizlerden kurtarmak için Nişantaşı’ndaki evini bir yakınının üzerine yapan Nizami Hakan Tokol, tüp bebek yöntemiyle kavuştukları, Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık İlköğretim Okulu 4-A sınıfında okuyan 9 yaşındaki kızı Selen’i uyurken boğdu. Eşi Gülşen Tokol’u (49) da boğazını bıçakla keserek öldürdü. Daha sonra vücudunun çeşitli yerlerini ve bileklerini kesen Tokol, yatağına uzanarak ölümü bekledi.

Pazartesi sabahı, sipariş almak için dairenin kapısını çalan apartman görevlisi, kapının açılmaması üzerine şüphele

/images/100/0x0/55ea683cf018fbb8f87de3aa
nerek durumu akrabalarına bildirdi. Tokol ailesinin yakını Rahmi Deniz Özbay, ne ev telefonundan ne de cep telefonundan aileye ulaşamayınca 155 Polis İmdat’ı arayarak yardım istedi. Önceki gün 22.00 sıralarında eve giren polis, korkunç manzarayla karşılaştı. Gülşen Tokol’u salonunun ortasında kan gölünün içinde, küçük kızın cesedini de yatağında buldular. Aşırı kan kaybeden Nizami Hakan Tokol, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılak tedavi altına alındı. Nizami Hakan Tokol’un hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Gülşen Tokol’un ve kızının cesetleri, Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Gülşen Tokol ile kızı Selen Tokol’un cenazeleri dün Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak toprağa verilmek üzere Adapazarı’na götürüldü. Hayati tehlikeyi atlatan Hakan Nizami Tokol ise cerrahi servisinde yoğun bakımdan çıkarıldı. Henüz ifadesi alınamayan Tokol’un başında bir polis bekliyor.

O SABAH GEZDİRMEDİ

Nizami Hakan Tokol’un her sabah gezmeye çıkardığı, kızının alerjisi olduğu için bahçede beslediği Chow Chow cinsi köpeği Kont katliamdan kurtuldu.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea683cf018fbb8f87de3ac

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!