Bir gün döneceğim

Güncelleme Tarihi:

Bir gün döneceğim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2006 00:00

Trabzonspor Teknik Direktörü, "Zor geçen 7 ay olsa da geçen süreye acımıyorum. 1-2 yıl çalışmayla Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde oynar. Ancak dostluk bağlarıyla aile ortamı oluşturmak lazım" dedi.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, ailevi nedenlerden dolayı bordo mavili takımdan ayrılarak Fransa’ya dönme kararı verdi. Ankaraspor maçı öncesi kulüp başkanı Nuri Albayrak ve başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile İstanbul’da görüşen Halilhodziç, "Bu toplantıda maçtan önce veya sonra karar vermemi istediler. Ben de ailevi nedenlerden dolayı Fransa’ya dönmeye kararı verdim. Maçtan sonra da sözleşmeyi uzatmama kararımı İbrahim Bey’e ilettim" dedi.

Gözyaşı bile döktüm

Aldığı kararı açıklamadan önce ailesinden başka kimsenin bilmediğini dile getiren ve 6 ay ile 1 yıl dinlenmek istediğini ifade eden Halilhodziç şöyle konuştu: "2-3 hafta içinde çok düşündüm. Başkanımız ve İbrahim Bey’in sunduğu proje çok ciddiydi. Yeni stat yapılacağını ve bütçenin artırılacağını söylediler. Bana güvenlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Benim Trabzon’da kalmamı istemeyenlerin de olduğunu biliyorum. Bu normal, birileri karşı çıkabilir. Oyuncularıma, çalışma arkadaşlarıma tüm camiaya çok teşekkür ediyorum. Zor geçen 7 ay olsa da geçen süreye acımıyorum. Türkiye’de büyük bir kulübü ve insanları tanıdım.

Ayrılma kararı aldığımda gözyaşı bile döktüm. En büyük sorunum ailemdi. Çocuklarımı 8 aydır görmedim. Bir gün dönebilirim, bu konuda söz verdim. Bir gün bu kulübe tekrar gelip takımın Şampiyonlar Ligi’nde oynaması büyük bir isteğim. Tüm camianın da bunu istediğini biliyorum. Çok çalışıp başarılabilir. 1-2 yıl çalışmayla Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde oynar."

Dostluk bağları gelişmeli

Görev yaptığı dönemde Trabzonspor ailesini oluşturmayı çok istediğine değinen Halilhodziç şöyle devam etti: "Sadece takımla ilgili değil. Burada insanlar birbirlerini çok eleştiriyorlar. Trabzonspor ailesini oluşturmak lazım. Aile ortamı takıma katkı yapar. Oyuncular arasında fazla arkadaşlık dostluk olsa takım için itici bir güç olur. Böyle olsa ikinci yarı bazı mağlubiyetler olmazdı. Gelinen noktada takım içinde arkadaşlık bağları gelişti. Ancak yeterli seviyede değil. Moral motivasyon olarak hassaslar. Yeni teknik kadro bu konuda çalışmalı. Yeni teknik heyete de çok şans ve başarı diliyorum. Şu anda bana kalan sadece takımı Beşiktaş maçına hazırlamak. Şimdiye kadar olduğu gibi çok çalışıp takımı hazırlayacağım. UEFA Kupası’na takımın katılımı büyük isteğim. Futbolcularımın vereceği en iyi hediye de bu olur."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!