Efsane geliyor

Güncelleme Tarihi:

Efsane geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2001 01:42

Kartal'ın yıldızları İlhan Mansız, Tümer, Bayram ve Ahmet Dursun, "2002, Beşiktaş'ın yılı olacak" derken, takım kaptanı Tayfur, "Bu takım, Metin-Ali-Feyyaz'lı unutulmaz kadroyu aratmayacak" ifadesini kullandı.

KUPALARI KAZANACAĞIZ

Ligde ve Türkiye Kupası'nda doludizgin ilerleyen Beşiktaş'ın asları yeni yıla umutla giriyor. Yılbaşı öncesi Swissotel'de düzenlenen özel yemekte, Hürriyet için bir araya gelen kaptan Tayfur, İlhan Mansız, Tümer, Bayram ve Ahmet Dursun, ‘‘2002, Beşiktaş'ın yılı olacak. Hem ligi, hem de Türkiye Kupası'nı kazanacağız’’ dediler.

TAYFUR'DAN DAUM'A ÖVGÜ

Kaptan Tayfur, ligin en genç ve teknik kapasitesi en yüksek takımı olduklarını belirterek, ‘‘Bu takım, Metin-Ali-Feyyaz'lı unutulmaz kadroyu aratmayacak. İddia ediyorum, bu jenerasyon yeni bir Beşiktaş efsanesi olarak tarihe geçecek. Teknik Direktörümüz Daum da takımı bir saat gibi kuruyor ve çok iyi motive ediyor’’ dedi.

ARKADAŞLIK MÜKEMMEL

Kartal'ın genç golcüsü İlhan Mansız, Beşiktaş camiasının başarıya şartlandığını vurgulayarak, ‘‘Beşiktaş'taki arkadaşlık ortamı mükemmel. Böyle bir ortam Avrupa'nın hiçbir kulübünde yok’’ dedi. Gol krallığı konusunu da değinen İlhan, ‘‘Kimin gol attığı önemli değil. Önemli olan Beşiktaş'ın kazanması’’ yorumunu yaptı.

YABANCILIK ÇEKMEDİM

Tümer, Beşiktaş'a ilk geldiği günden itibaren camiadan büyük yakınlık gördüğüne dikkat çekerek, ‘‘Hiç yabancılık çekmedim. Kendimi 10 yıllık Beşiktaşlı gibi hissediyorum’’ diye konuştu. Bayram da sezon başı hazırlıklarının meyvelerini toplamaya başladıklarını söyledi. Genç yıldız, ‘‘Başarıya giden yol çalışmaktan geçer. Biz de çok çalıştık ve bu çalışmamızın karşılığını almaya başladık’’ dedi.

AVRUPA'NIN EN İYİLERİ

Ahmet Dursun ise İlhan Mansız'la birlikte Avrupa'nın en iyi forvetleri olduklarını iddia etti. Beşiktaş'ın şu anda Avrupa'nın en çok gol atan ikinci takımı olduğunu vurgulayan Ahmet, ‘‘Bu kadro hem ligi, hem Türkiye Kupası'nı kazanacak güçte..Gelecek yıllarda da Avrupa’ da başarılara imza atacağız ’’ diye konuştu.

ŞAMPİYON OLUN 1 HAFTA TATİL KAZANIN

Beşiktaşlı futbolcuların yılbaşına kutlamalarına katılan Swissotel Halkla İlişkiler ve Pazarlama Müdürü Zeynep Çiftçioğlu, siyah beyazlılara ilginç bir şampiyonluk ödülü vaadetti. Çiftçioğlu, ‘‘Beşiktaş, lig ve kupa şampiyonluğunu kazandığı taktirde tüm futbolcuları otelimizde 1 hafta bedava konaklatacağız’’ dedi. Swissotel Ziyafet Müdürü Birol Yalçın da Beşiktaş'ın lig şampiyonu olması halinde otelde görkemli bir balo düzenleyeceklerini söyledi.

Güreli ve Hotiç'e övgü yağıyor

Beşiktaş Asbaşkanı Hüsnü Güreli ile yönetici Mehmet Hotiç, kulübün şeffaflaştırılmasına yönelik başarılı çalışmaları nedeniyle siyah beyazlı camianın takdirini kazandılar. Güreli, Beşiktaş'ın hiçbir sırrı ve gizliliği olmadığını belirterek, ‘‘Kulübün hesaplarını şeffaf hale getirdik. Yıllarca bir sır gibi saklanan hesaplar artık başkan adaylarına gösterilebilecek’’ dedi.

Engin: Sözkesen'i biz istemedik

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Bursaspor'dan G.Saray'a transfer olan Murat Sözkesen'in daha ucuz bir bedelle siyah beyazlı kulübe gelmek istediğini, ancak kendilerinin bu oyuncuyu istemediğini söyledi. Takım kaptanı Tayfur'la birlikte Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen ‘‘Şampiyonluk yolunda Beşiktaş’’ konulu panele katılan Engin, gelecekte kulüp başkanlığına aday olabileceğini de söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!