İstanbul İkitelli'de yangın

Güncelleme Tarihi:

İstanbul İkitellide yangın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2006 18:20

İstanbul İkitelli'de Atatürk Caddesi'nde, içinde kimyasal maddeler bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ile ambulanslar sevk edildi.

Haberin Devamı

İkitelli'de bir kimya şirketine ait depoda çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Atatürk Bulvarı'ndaki 6 katlı iş merkezinde bulunan kimya şirketine ait depoda çıkan ve binadaki diğer bazı işyerlerinin depolarına da sıçrayan yangına müdahale eden bir itfaiye görevlisi hafif yaralandı.  İçerideki kimyasal maddelerden dolayı yer yer patlamalar meydana gelirken, vatandaşlar da bölgeden uzaklaştırılmaya çalışılıyor.Bölge trafiğe kapatılırken, yangın nedeniyle

/images/100/0x0/55ea56f0f018fbb8f87984e7
çevreye yoğun duman yayıldığı gözlendi.

Dumandan 2 kişinin de etkilendiği belirtilen yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi binanın çevresinden su ve köpük sıkıyor. Yer yer patlamaların sürdüğü olay yerinde ambulanslar bekletilirken, binanın etrafında da güvenlik çemberi oluşturuldu.

Haberin Devamı

Öte yandan, itfaiyenin “Koca Yusuf” adı verilen kurtarma robotunun ilk defa bir yangında kullanıldığı, söndürme çalışmalarına çok sayıda itfaiyecinin katıldığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!