Erdem Kırım

Düğün gibi yıldönümü

21 Temmuz 2012
Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan ve eşi Müge Hanım’ın 20’nci evlilik yıldönümleri sebebiyle, ortağı Ali Ünal Suada’da muhteşem bir davet verdi. Kenan Doğulu da ‘genç çifti’ tebrik edenler arasındaydı.

Nedense düğünlerden hiç hoşlanmam. Elimden geldiği kadar kaçarım. Geçen salı akşamı, Suada’ya gittiğimde, düğün gibi bir partiyle karşılacağımı bilmiyordum. Hatta o kadar rahat gittim ki, altımda jean, üstümde spor gömlek. Tekneden inip smokiniyle Mehmet Koçarslan’ı ve şık tuvaletiyle eşi Müge Koçarslan’ı görünce, geri dönmek istedim. Fakat göz göze gelince, teslim olmaktan başka şansım kalmamıştı. Koçarslan’ın ortağı Ali Ünal’a sığındım. ?öyle köşelere, kimsenin göremeyeceği bir yerlere monte eder diye düşünürken, tam salonun ortasına bıraktı beni.
Koçarslan çiftinin evliliklerinin 20’nci yıldönümü için, dostları Suada’da bir davet verdi. Güzel bir sahne kurulmuş, inanılmaz şık ve kaliteli bir dekorasyon hazırlanmıştı. Fellini, salonu görse, hemen bir film çekerdi. A46 yapmış dekorasyonu.
İstanbul sosyetesinin her nesli, salona dağılmıştı. Ben hariç, herkes çok şıktı. 
Koçarslan çifti merdivende gözüktüğü zaman, evlilik yıldönümünden daha çok, bir düğünde zannettim kendimi.
Konuklar arasında bulunan Kenan Doğulu çıktı, “Genç çifti kutlarım” dedi, şarkısını söyledi. Ertesi gün konseri olduğu için, salondan erken ayrıldı. Sonra gecenin bombası Ajda sahnedeydi. DJ David ?aboy ile iyi bir ikili oluşturmuşlar. Ajda, bir ara David’i göremediği için paniklese de, beş şarkısıyla geceyi şenlendirdi. En son Sinan Akçıl çıktı sahneye; arkasında dansçı kızları. Sağlam bir gösteri yaptı. Pek çok kişiyle aynı fikirde olduğum için bana kızmasın ama ben de şarkı söylemek yerine, bestelerine ağırlık verse, vatana ve millete daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Galatasaray’ın iki eski başkanı Mehmet Cansun ve Faruk Süren de davetteydi. Cimbom’un yönetiminden de isimler vardı. O kadar uğraştım, yeni transfer, bomba haber var mı diye. Zorla,“İki transfer daha olacak” lafını kaptım. Bu yazı çıkana kadar, belki de gerçekleşir.

Halikarnaslı yazlar başlıyor

Bodrum’a giden herkes hayatının bir döneminde mutlaka Halikarnas Disco’yu tatmıştır. Yıllar öncesinin en popüler mekânlarındandı. Gece yarısı gidilir, çoğunlukla köpük saldırısına karşı konulur, ardından da hemen yakındaki Mavi’de güzel müzik dinlenerek gece bitirilirdi. Epeydir ses seda çıkmayan mekândan geçen gün haber geldi: ‘Yaşayan efsane Halikarnas sezonu açtı’ diye.Çarşamba gecesi büyük bir partiyle yeniden görücüye çıktı Halikarnas. Mekânın yeni tasarımı, Mick Jagger’ın kızı Jade Jagger’a ait. Kapasite 5 bin kişi. Aynı anda bu kadar kişi nasıl eğlenir canlandıramadım kafamda. Uzaktan da olsa bir kere

Yazının Devamını Oku

Ramazan öncesi son dedikodular

14 Temmuz 2012
Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala size Agayacht’tan Fatih Terim’in organik tarım girişimine kadar ortaya karışık ‘neler olup bitiyor’ tabağı hazırladım.

AGAYACHT BUNLAR

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun lüks otomobil tutkusunu hepimiz biliyoruz. İstanbul’da Aga plakalı lüks araçlarına sık sık rastlarız. İş hayatından bunalmış olmalı ki, Ağaoğlu, kendini bu yaz tatile adamış gibi. Bodrum’da kafa dinliyor. Denizle bu kadar iç içe olunca da, lüks tutkusu bu kez denizlere kaymış: Üç tane motor yat almış. Biri kendine, biri eşi Semra Ağaoğlu’na, diğeri de kardeşi Hüseyin Ağaoğlu’na. Teknelerden biri, geçen hafta Bodrum’a geldi. Hatta bu yat o kadar şanslıydı ki, meşhur Mandarin partisinde İsrailli model Bar Refaeli’ye tahsis edildi. Yatlardan ikincisi Çeşme’de, diğeri ise İstanbul’da. İsimlerini öğrenemedim. Aga 1, Aga 2, Aga 3 olma olasılığı hayli yüksek.

SAĞLIKLI YAŞAM FATİH HOCA’DAN SORULACAK

Fatih Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin çalıştığı şirketten istifa etti diye haber geldi. Nedeni olarak da, İmparator’un kendisine organik tarım işini tavsiye etmesi. Üstelik söylenene göre, Çetin bu işe Fatih Hoca ile birlikte girecek. Yani hocamız yakında organik tarım işinde haberiniz olsun. Bir ay içinde de şirketin tanıtım çalışmaları yapılacak. Hocam, yetiştirdiğin ürünlerden bizim futbolculara da yedir de, Şampiyonlar Ligi’ni dağıtsınlar.

MOON BEACH’E KIBRIS ARASI

Süreyya Yalçın’ı bilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden işadamı Faruk Yalçın’ın kızı. Yaz başından beri Bodrum, Moon Beach’e demir atmış şekilde, tatilini geçiriyor. Bu keyif, ramazana kadar devam edecek. Ramazanı ise Kıbrıs’ta geçirmeyi planlıyor. Bayramda, kendisini yine Moon Beach’te görebilirsiniz.

TEATRAL BİR DÜĞÜN

Levent Kırca ile eski eşi Oya Başar’ın oğlu Umut Kırca yarın Bodrum’da Grand Yazıcı Otel’de 500 kişilik bir davetle evleniyor. Sessiz sedasız bir düğün olacağını söylüyorlar. Tabii, 500 kişi ses çıkarmadan nasıl düğüne girecek, merak konusu. Gelin hanımın adı Zeynep. Kendisi de sanatçı bir aileden. Düğünün bütün masraflarını Oya Başar ve sevgilisi üstlendi diye duydum. Gelin Amerikalı olsaydı

Yazının Devamını Oku

İstanbul’daki Türkbükü

7 Temmuz 2012
İstanbul’da geçen yıldan beri Bodrum ve Çeşme’ye gidecek vakit bulamayan ünlüleri kurtaran bir mekân var: Sedef Adası’ndaki Elio.

Geçen yıl Sedef Adası’nda devreye giren Elio, şehrin sosyetesinin ilgisini çekmeyi başarmıştı. İlk başlarda, hevesleri geçer diye düşünmüştüm. Fakat bu yaz da ilginin devam ettiğini görünce, ne oluyor diye devreye girdim. Bodrum ve Çeşme’ye gidecek vakit bulamayan ünlüler için ideal oldu burası. Teknelerine atlayıp bu güzel adaya gidiyorlar. İlgi öyle büyük ki, geç gelenler, teknelerini bağlayacak tonoz bile bulamıyor. Üst taraftaki restoran kahvaltı, yemek olayları için. Quick China ile suşi sorunu da çözülmüş. Ormanın içinde yataklar, oturma grupları, sahilde şezlonglar tam keyif merkezi olmuş. Akşamüstleri Elio Sedef, happy hour partileri de düzenliyor. İşte bu saatlerde, civar adalardan da tekneler geldiği için, tam şenlik görüntüsü oluyor.

Bu düğünü sevdim

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu’nun oğlu Erdem Eroğlu ve Cansu Güçlü, geçen hafta evlendi. Kendileriyle hiç tanışmadım. Mutluluklar dilerim. Magazin diliyle yazmam gerekirse, Çırağan Sarayı’ndaki muhteşem düğünle dünya evine girdiler. Düğüne de gitmedim. Fakat bu düğünü diğerlerinden ayıran çok güzel ve farklı bir özellik ortaya çıktı. Gecenin solisti Şevval Sam’dı. Bu düzgün sanatçının, son zamanlarda sahneye çıkmasını engelleyen, programlarını iptal eden o kadar çok mevki makam sahibi vardı ki, bu düğün ilaç gibi geldi. Sadece bu nedenden dolayı bile düğün sahiplerini kutluyorum.

Kara boşaltıyorlar

Başlık anlaşılmaz gibi duruyor ama açalım. Nasıl genelde deniz doldurulup üstüne bina yapılıyorsa, anlatacağım otel de, tam tersi, karayı oyup denize dönüştürüyor. Alaçatı’da butik bir otel. Adı Antmare. Henüz iki yıllık. Güzel, şirin ve bir otel. Otelin bahçesinde altında bahçe bulunan köprüyü görünce, işletmecisine “Bu nedir?” diye sordum. Siz de görseniz sorardınız. “Altını kazıp denizle birleştireceğiz. Köprüsü şimdiden hazır” dediler. Hava çok sıcaktı. Bir soğuk bira içip, yeniden sordum. Aynı yanıtı alınca yazdım. İlginç geldi bana. Yakında Rize ve Alaçatı kardeş ilan edilirse pek şaşırmam.

Çakma taş evler

Alaçatı’da yürürken, yanımdaki mimar arkadaşa “Buranın taş evlerine bayılıyorum. İçleri serin olur” dedim. Yüzüme bakıp “Onların çoğu taş değil. Normal betonun üstüne ince taşları kaplayıp taş ev süsü veriyorlar” dedi. Aklınızda olsun, taş ev diye satın almaya kalkmadan önce, keserle bir duvarını indirip kontrol etmenizde fayda var.

Yunan adalarında Türkçe broşür

Yazının Devamını Oku

Bodrum’dan hafif izlenimler

30 Haziran 2012
Geçen hafta Alaçatı gündemine bakmıştık bu hafta da Bodrum’daki son durumu ele alalalım

 
Türkbükü civarlarında ‘bir lahmacun + ayran 50 lira’ haberleri çok konuşuluyor. Gazetelerden bu haberin kupürünü kesip restoranının camına asan bir kebapçı , altına da “Bizde 4 lira” diyerek, tatilini geçiren ve açlıktan ölmek üzere olan yerli-yabancı turistlere yardımcı olmaya çalışıyor.

BAŞKANLARINI İSTİYORLAR

Tutuklanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un posterini hemen her sokakta altında ‘Başkanımızı istiyoruz’ yazısıyla birlikte bulabilirsiniz. Bu afiş, meraklı turistlere, “Yakında seçimler var, adayımızın resmi” diye açıklanıyor. Bu arada, yabancı turist sayısında gözle görülür bir azalma var. Yerli turistlerse yavaş yavaş Bodrum ve civarını doldurmaya başladı.

YALIKAVAK YÜKSELİYOR

Bodrum’un dayanılmaz sıcağından kurtulmak için tek çare olarak görülen Yalıkavak ve yakınlarında işler yolunda. Yörede gittikçe artan plaj ve eğlence mekanlarının artması da bunu belirtisi. Bölgeye son gelen mekan, Palmalife bünyesinde açılan Billionaire Club. Eva Herzigova’nın açılışını yaptığı Tarkan’ın konser verdiği gecede o kadar çok havai fişek atıldı ki, Yunan silahlı kuvvetlerinin alarma geçtiği söylentisi kulaktan kulağa yayıldı.

Bir beldede kalıp komşu beldede yüzmek

İsim vermeye gerek yok, giden herkes görür. Bir otelin internetten sayfasını inceliyorsunuz. Muhteşem deniz, tesisler, yeşillik... Tatil için aradığın her şey... Sonra otele gidiyor bir bakıyorsunuz ki deniz yok.... “Hocam denize ne oldu?” Cevap: “Hemen aşağıda, 8 kilometre uzaklıkta, servisimiz sizi götürür.” Güzel sistem. Yakında Bodrum’daki otelde kalıp Marmaris’teki plajda denize girersiniz şaşırmaca yok. Çünkü bu sistem gittikçe yayılıyor.

Yazının Devamını Oku

Alaçatı raporu

23 Haziran 2012
Geçen hafta, gözlemleri çok sıkı bir elemanı Alaçatı’ya gönderdim. Sezon henüz tam başlamamışken, bir rapor istedim. Bu rapor, tatil için Alaçatı’yı gideceklere son derece faydalı olacak.

Baştan söyleyelim, burada yazılanlara kızmaca, darılmaca yok. Ne görüldüyse, ne duyulduysa o.  İlk önce fiziki şartlardan bahsedelim. Son yıllarda yıldızı parlayan Alaçatı yöresi, toz toprak içinde. Belediye, çalışmak için kış yerine haziran ayını seçmiş.
Sosyetik kızlarımızın telefon konuşmalarının, “Güneşimiz bol olsun” diye bitmesine asla şaşırmayın, hazırlıklı olun. İlk defa karşılaştığınız birinin  selamı da “İyi yazlar”. Bunu da unutmayalım.
Fiyat konusunda, köfteyi baz aldım. Ortalama bir mekânda üç ızgara köfte, bir pide ve dört meşrubat 140 lira. Yani dört kişi bu fiyata yarı aç çıkarsınız. Oysa Bodrum’a gitseniz, dört kişi birer lahmacun-ayran, 200 lira gibi ‘uygun’ bir fiyata karnınızı doyurursunuz. Butik otel fiyatları oda-kahvaltı 250-350 lira. Temmuz ve ağustosta bu fiyatlar kesinlike ikiye, üçe katlanır.
İstanbul’dan sonra Ege ve Akdeniz kıyılarını tek tek ele geçiren Emre Ergani, Alaçatı’da da Aqua Beach Club’ı temmuz başında işletmeye başlıyor.
Çarşı içinde Roka adlı mekânın çok müdavimi var. Burası bir şekilde çok tutuluyor. Çarşı içindeki sevimli bar Salça, karnınızı doyurduktan sonra gidilebilecek yerlerden biri. Okan Beach, Alaçatı 11, Babylon her yıl olduğu gibi, bu sene de ilgi görecek. Supperclub, Alaçatı’da 29 Haziran Cuma gecesi görücüye çıkmaya hazırlanıyor.
Konserler de başlamış. Fakat pek parlak geçtiği söylenemez. Can Bonomo için geçen cuma satılan bilet sayısının sadece 5 (beş) olduğunu duyunca çok şaşırdım. Umarım bir yanlışlık vardır.
Alaçatı’nın uluslararası festivalini de atlamayalım. Sokak aralarında yazdıklarım olurken, Alaçatı Beach Resort’ta, Buika konseri, sağlam bir kalabalıkta gerçekleşiyordu.

Yazının Devamını Oku

Sosyetenin suçu ne

16 Haziran 2012
“Gerçek sosyete kim” gibi kadim bir soruya yanıt aramak benim işim değil. Ama bu son operasyona adı karışanların sosyete olmadığı kesin.

Hafta içinde geleneksel uyuşturucu operasyonlarından biri daha yapıldı. Birtakım gözaltılar da, sürecin doğal bir parçası olarak gerçekleşti tabii. Tanınmış, tanınmamış isimlerin ‘şube görüntüleri’ gazete sayfalarına, ekranlara yansıdı. Haberin veriliş şekli, bazı gazeteler için yine aynıydı: “Sosyeteye uyuşturucu baskını.” Haberleri okuyorum, isimlere bakıyorum. Sosyete diye tanımladığımız hiçbir isim yok. Müzik dünyasından tanıdığımız bir isim ve bir de adını ilk defa bu olayla öğrendiğim, eski bir yarışma güzeli. Geri kalanlar, sıradan, kendi hallerinde insanlar. “Gerçek sosyete kim?” gibi kadim bir soruya burada yanıt aramak benim işim değil. Sosyologlar bile bu soruya aynı cevabı veremiyorlar. Ama bu son işe adı karışanların sosyete olmadığını herkes bilir.
Herhangi bir olaya, bir ünlünün adı karıştı mı, klişe başlık hazır: ‘Sosyetede ...... paniği’. Geri kalan, boşluğu doldurmak. Bu başlıktaki haberleri okuyanlar da, sosyetenin hayatı panikte geçiyor zanneder.

Her kadın mankenliği tadacak

Manken denince, şüphesiz aklımıza bir deri bir kemik kızlarımız gelir. Bu, ülkemizde pek geçerli olmasa da altın kural budur. ‘Manken yarışması’ diye mail bir elime geçince, yine böyle kızların yarışacağı bir olay zannettim. Fakat değilmiş. Bu kez XL beden manken seçiliyor. Ben yeni öğrendim fakat yarışma üç yıldır yapılıyormuş. Bu yılkine, 120 büyük beden manken katılmış. Şu anda finale 15’i kalmış durumda. Banu Noyan liderliğinde 13 kişilik bir jüri XL güzelimizi seçecek. Bu yarışmadan sonra, “Manken gibisin” iltifatı, her beden kadına uygulanabilir.

Biraz dedikoduya ne dersiniz

Billionaire Club ve Cipriani Restaurant, yaklaşık 20 milyon dolar yatırım yaparak Yalıkavak Marina’nın içinde, Bodrum’a merhaba demeye hazırlanıyor. Bu kadar yatırım yapılınca, açılış için de bu rakama uygun bir isim getirmeyi planladılar. En çok geçen isim, Rihanna’ydı. Ama bu esmer bomba üç milyon dolar isteyince, firma biraz yutkunmuş. Sağda solda yeni isim olarak Jennifer Lopez ve Eva Herzigova ile görüşülüyor söylentileri dolaşıyor. İş, yerli bir sanatçıya kadar giderse hiç şaşmam. Çünkü istenilen rakamlar feci.
Yıldızı ‘Yalan Dünya’ ile parlayan Gupse Özay (Nam-ı diğer Nurhayat), şöhreti yakalayanların yaptığı ilk işlerden biri olan Bodrum’da ev alma olayına girmiş. Araştırma yaptığı bölgenin Gündoğan olduğu, yaz sonuna kadar tapusunu eline alacağı söyleniyor.

Yazının Devamını Oku

TIR farkı

9 Haziran 2012
Madonna 112 TIR’la gelmiş İstanbul’a. Ben yüzlerce TIR yerine tek bir minibüsle bile gelse Ajda’yı tercih ederim

Bu hafta, ister istemez iki starı karşılaştırmak zorunda kaldım. Ama seslerini değil, fiziksel özelliklerini. Tamamen teknik olarak yani... Starlardan biri lokal; Ajda Pekkan. Diğeri, yani uluslararası olanı tahmin ettiğiniz gibi Madonna.
Ajda Pekkan, 19 Mayıs’ta Kıbrıs’ta sahneye çıkacaktı. Fakat sağanak yağmur nedeniyle bu konser iptal edilmişti. Pekkan’ın 83 kişilik ekibi ve dört TIR’lık teknik malzemesinin ulaşımı için yapılan harcama boşa gitmişti. Burada dört TIR’a dikkat ettim. Ajda konsere gidiyor, dört TIR, Madonna Türkiye’ye geliyor kimine göre üç uçak, 45 TIR, kimine göre 112 TIR. Bunlar sadece teknik malzeme.
Nedense böyle büyük gösterilerde, konserin haşmetini anlatmak için TIR sayısı söylenir. Bugüne kadar duyduğum en yüksek rakam Madonna’nınki. İşim olmasa, TEM kenarında piknik yapar, tek tek sayardım. Neyse, bize verilen sayılara inanmak zorundayız. Kişisel bir görüş; Ajda yüzlerce TIR yerine tek bir minibüsle bile gelse, Madonna’ya tercih ederim.

Erkekseniz bugün kaçın!

Çünkü Shopping Fest bugün başladı. Bütün AVM’ler, dükkânlar, mağazalar, sizi içeri çekebilmek için binlerce tuzak hazırlamış durumda. Müzik gösterileri, kadınları baştan çıkaran indirimler, hediyeler, söyleşiler kimseye kaçma şansı tanımaz.
Eşini ya da sevgilisini ‘Deniz kenarı, piknik, trekking’ gibi ucuza kapatacağınız bir hafta sonu programına ikna edemeyen erkekler yanar derim. Çünkü bir hafta boyunca özellikle Trump Towers’taki hazırlıklara şahidim. Alışveriş miktarına göre Duran Duran konseri için bilet bile dağıtıyorlar. Kısacası, içeri girenin dışarı boş çıkma ihtimali bence sıfır. Bütün mağazalar da, bugün sabah 02.00’ye, festival boyunca da 23.00’e kadar açık. “Uyarmadı” demeyin.

Ruslar için yaptılar Türkler geldi

Rixos otellerini bilmeyen yoktur. En azından önünden geçmişliğimiz vardır. Bu otellerin yapılmasında en büyük amaç, Rus, özellikle de zengin olanlarını ağırlamaktı. Bütün sistem ona göre yapılmıştı. İçlerinde en pahalılarından yani Premium lakaplısı, geçen yaz dünyaca ünlü DJ’ler getirip konukları eğlendirmişti. Fakat işler, planlandığı gibi gitmedi. Türkler, bu otellere Ruslar’dan fazla gelmeye başlayınca, her şey değişti. DJ gitti, dansöz geldi. Otelin programına Hüner Coşkuner, Selami Şahin, Gönül Yazar gibi alaturka söyleyen sanatçılar alındı. Türklerin kalma oranı yüzde 60 olunca, eğlence de böyle oldu anlayacağınız. Geçen yaz, Bodrum’daki bu otelde kalan Mesut Özil, şampiyon oldukları takdirde, Real Madrid’i buraya getireceğine söz vermiş. Futbolcu sözünü tutar, takımı getirirse ilginç görüntüler olur: Mesela Ronaldo’nun elinde rakı kadehi, Gönül Yazar’la birlikte hicazkâr söylerken çekilen fotoğraf çok konuşturur.

Yazının Devamını Oku

Kenan Doğulu taktik değiştirdi

2 Haziran 2012
Yen albümünü çıkarmaya sayılı günler kala Kenan Doğulu yazılı ve görsel medya yerine sosyal medyaya yüklendi

‘Aşka Türlü Şeyler’, Kenan Doğulu’nun yeni çıkacak albümünün ismi. Doğulu, genelde albümü çıkmaya yakın, yeni imajı ve görselleriyle röportajlar verirdi. Albüm tanıtımını böyle yapardı. Fakat bu kez, sosyal medyanın gücünden etkilenmiş olsa gerek, Twitter’ı tercih etti. Röportaj taleplerine sıcak bakmadı. Geçen hafta içinde, Twitter’da, bir telefon numarası verip, arayan ilk 25 kişiyle telefon görüşmesi yaptı. Yeni albümünün adını arayanlara söyledi, muhabbet etti. Ardında da, albümün adını açıkladı. Sanatçının albümdeki kafa şarkısı ‘Bal Gibi’nin, internet üzerinden 4 milyon tıklanmaya doğru gittiği haberi de geldi. Bu yeni tanıtım şeklinin Doğulu’ya nasıl bir katkı yapacağını, albüm çıkınca öğrenmiş olacağız. Sosyal medyanın gücünü bir kez daha ölçmek için iyi bir fırsat olabilir.

Bunlar da ‘Cumartesi Taraftarları’

Türkiye Fair Play Platformu adında bir grup var. Altı haftadan beri seri eylemler gerçekleştiriyorlar. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) İstinye’deki binasına giden yaklaşık 100 kişilik bu grup, “Yeşil sahada adalet” diye bağırıyor. Grup, amaçlarının, ülkenin sporda yaşadığı ahlaki çöküntüye dur demek ve temiz futbola olan özlemi seslendirmek olarak açıklıyor.
İyi niyetliler fakat ülkenin yarısı günlerce bağırdı; değişen bir şey olmadı. Değil 100, binlerce kişi her gün bağırsa TFF bitirdiği işi değiştirmez. Zaten UEFA da ufaktan cezaları yazmaya başladı. Yakında, esas fatura kesilince de kendimiz çalar, kendimiz oynarız. Bahane işi şimdiden hazır: “Avrupa bizi dışlıyor”...

Zararsız tanıtım böyle yapılır

Samsung, yeni cep telefonunu İstanbul’da da tanıttı. Geçen ay Londra’da ilk defa dünya vatandaşlarının huzuruna çıkarılan Galaxs S 3, İstanbul’da da Savarona yatındaki davetle tanıtıldı. Ben de telefonu, gemide bulunan herkes gibi inceledim. Duvarınıza yatay olarak monte ederseniz, büyük ekran televizyon almanıza gerek kalmaz izlenimi verdi bana. Teknoloji hastaları, bu telefonu iPhone’le kapıştırmaya hazırlanıyor. Konuşmalardan bunu anladım.
Çok sayıda ünlünün katıldığı, Ajda Pekkan’ın da konser verdiği tanıtımda en hoşuma giden olay, Rumelihisarı’nın duvarlarına yansıtılan reklam videosuydu. Renk cümbüşü görüntüler Hisar’da kalenin üzerinde dans edince, davetlilerin ağzı açık kaldı.

Yazının Devamını Oku