Erdoğan kas spazmı geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan kas spazmı geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2006 22:35

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçirdiği kas spazmı nedeniyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek, MR çektirdi.

Erdoğan, beraberinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile saat 20.00 sıralarında Başbakanlık Merkez Bina'dan ayrılarak, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Erdoğan hastanede yaklaşık 1 saat 20 dakika kaldı.

Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Keçiören'deki konutuna gitti. Erdoğan'a Sağlık Bakanı Akdağ da evine kadar refakat etti.

Erdoğan'ın bel kaslarında spazm olduğu, bu nedenle hastaneye gelerek MR çektirdiği bildirildi. Erdoğan'ın MR'ında başka herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Hastane yetkilileri, Erdoğan'a ilaçla tedavi uygulandığını, ”evinde istirahat” önerildiğini kaydetti. Hastanedeki işlemleri kısa süren Erdoğan'ın, daha sonra Yozgat'tan gelen ve hastanede yanık tedavisi gören 7 yaşındaki Ömer Küçük'ü ziyaret ettiği ve ailesiyle görüştüğü bildirildi.

Başbakan Erdoğan'ın, Yozgat gezisi sırasında gördüğü Ömer'in yanık tedavisi için bir kaç gün önce Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilmesi talimatı verdiği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!