Seksendört Türiye'nin en büyük sahnesinde

Güncelleme Tarihi:

Seksendört Türiyenin en büyük sahnesinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2006 00:00

Seksendört Türkiye’nin En Büyük Sahnesinde!Türk rock müziğine daha ilk albümüyle yeni bir soluk kazandıran Seksendört, Türkiye’nin en büyük sahnesine sahip olan Anatolia Showland’de hayranlarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

 

Bu büyük konserin çevre illerdeki müzikseverlerin de katılımıyla 4000 kişilik ön satıştan sonra 8000 kişiye ulaşılması bekleniyor.Rock müziğin yanı sıra Türk Sanat müziğine olan yakınlıkları ile bilinen grup, bu özel gece için hazırladıkları repertuarda kendi şarkılarının dışında Müzeyyen Senar , Zeki Müren ve Sezen Aksu şarkılarının coverlarına da yer verecekler.

Çıkış parçaları “Ölürüm Hasterinle” deki duygusallıkları ile büyük kitleleri etkileyen grup, konserlerinde iyi bir performans grubu olduklarını kanıtladılar.Bu büyük gecede sadece sahne performanslarıyla değil yurt dışından getirilen özel lazer gösterileri eşliğinde de hayranlarına müzik ziyafeti yaşatacaklar.

Seksendört Türiyenin en büyük sahnesinde

Haberin Devamı

Sadece bar grubu olmadıklarını her fırsatta dile getiren grup bu konserinde 18 yaş sınırını kaldırarak bütün hayran kitlelerine ulaşmayı hedefliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!