Silvan'da PKK'dan mayınlı tuzak: 1 şehit

Güncelleme Tarihi:

Silvanda PKKdan mayınlı tuzak: 1 şehit
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2006 17:11

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi kırsal kesiminde yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu askeri bir araç havaya uçtu. Saldırıda bir er şehit olurken, bir uzman çavuş da ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Silvan yakınlarında PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlar sürerken, devriye görevi yapan askeri bir araç İncesu Köyü'ne giderken, PKK’lı teröristler, yola döşedikleri uzaktan kumandalı mayını patlattı. Havaya uçan araçtaki biri uzman çavuş 2 asker ağır yaralandı.

YARALI ER HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Ağır yaralanan er İbrahim Hakkı Akçakoca kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Yaralanan uzman çavuşun patlamada ayağının koptuğu bildirildi. Olay yeri yakınlarında şüpheli birinin gözaltına alındığı belirtilirken, bölgede operasyonların sıklaştırıldığı kaydedildi.

ROKETATAR MERMİSİYLE YARALANDI

Bu arada, Şırnak’ın Cizre İlçesi'ne bağlı Bozalan Köyü'nde oturan Cudi Acat, tarlada bulduğu ve oynamaya başladığı roketatar mermisinin patlaması sonucu ağır yaralandı. Cudi Acat, Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!