Bayülgen Zaga'ladı

Güncelleme Tarihi:

Bayülgen Zagaladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2001 02:06

Kanal D'nin sevilen şov programı ‘‘Zaga’’nın sunucusu Okan Bayülgen, Fatih Üniversitesi'nde katıldığı bir söyleşide sanat dünyasının ünlülerine verdi veriştirdi.

Üniversitenin ‘‘Şov Dünyası Onur Ödülü’’ne layık gördüğü genç şovmen, aldığı ödülü bile eleştirerek ‘‘sov dünyası aslında ödülü hak etmez’’ dedi. İşte, Bayülgen'in eleştirilerine hedef olan ünlüler:

SERDAR ORTAÇ: Her gelen konuğun ağız kokusunu çekiyoruz. Ne yani bize bir yararı mı var. En son Serdar Ortaç vakası. Geliyorlar, albümlerini tanıtıp gidiyorlar. Programa çağırdım, tatsızlık yaşandı. Zaten programa da Ebru Gündeş gelmeseydi, gelmeyecekti.

K. İMİRZALIOĞLU: Aaa çok delikanlı bir dizi. Bir de filmini yapmışlar. Adamı nerde görsem zeybek oynuyor. Benden uzak yaşasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar.

EMEL SAYIN: Başkalarının programlarına gitmek beni kasıyor. Saçma sapan sürprizler yapıyorlar. Geçmiş yıllarda Emel Sayın'ın bir programına katıldım. Diğer konuk ise Kibariye'ydi. Hiç durmadan program sonuna kadar göbek attılar, ben de bir köşede içimde ölecekmiş gibi bir düşünceyle oturdum. Emel Sayın ses ve oyunculukta çok başarılı, fakat ama şov programı için felaket.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!