Futbolcuların Barbie paniği

Güncelleme Tarihi:

Futbolcuların Barbie paniği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2006 00:00

Magazin basınında adı yer alan ünlü kadınlarla ilgili Barbie Operasyonu’nda bazı futbolcular da ifade verdi. Fuhuşla suçlanan ünlüleri deşifre eden Ahlak Bürosu, eleştiriler üzerine futbolcuların ifadelerini gizlice aldı.

BARBİE Operasyonu’nda gözaltına alınan 22 şarkıcı ve mankenin açık kimliklerini basına veren ve muayeneye götürülürken görüntü alınmasına izin veren Ahlak Büro polisi, ünlü futbolcuların ifadelerini gizlilik içinde aldı. Polis, Beşiktaşlı S.Y., A.G. ve İ.T. ile Galatasaraylı H.Ş.ile N.A.’nın bilgisine tesislere ve evlerine giderek başvurdu. Futbolculardan S.Y.’nin gözaltına alınan ünlü isimlerden bazıları ile para karşılığında birlikte olduğunu söylediği belirtildı. Beşiktaşlı İ.T bu kişileri tanımadığını ve para karşılığında kimseyle beraber olmadığını söyledi. Galatasaraylı futbolcuların da böyle ifade verdiği belirtildi.

13’Ü İTİRAF ETTİ
/images/100/0x0/55ea718bf018fbb8f8804c1b


Olayla ilgili ifadeleri alınan 22 kadından 13’ü de para karşılığında bazı erkeklerle birlikte olduklarını itiraf etti. Telefon kayıtlarından tespit edilen bağlantılarını gören kadınlardan bazılarının "Evet birkaç kez para karşılığında beraber oldum" diye ifade verdikleri belirtildi. Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi’ne sevk edilen 22 ünlü kadın muayenelerinin ardından dün öğleden sonra serbest bırakıldı. Hastaneye sevk edilenlerden 17’sinde akıntı ve mantar tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, 4 kadın satıcısının kendilerini arayan müşterilerine pazarladıkları ünlü kişilerin isimlerini ve fiyatlarını söylediği, pazarlıkta anlaştıklarında da istenilen yere gönderdikleri iddia edildi. Emniyetteki sorguları devam eden Dinçer D, Bülent T, Suat Y. ve Aysel E.T. için savcılıktan bir günlük ek gözetim süresi alındı. Dinçer D’nin telefonlarının dinlenmesi sonucu yapılan Barbie Operasyonu’nda, bu şahısların ünlü isimleri işadamlarına, futbolculara ve bir siyasetçiye pazarladıkları iddia edilmişti.

Aşk kadınıyım fuhuş yapmam

BARBİE Operasyonu’nda adı geçen "Biri Bizi Gözetliyor" (BBG) programının yarışmacısı Hülya Yamanoğlu, dün STAR TV’de canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Yamanoğlu, gözyaşları içinde şunları söyledi: "Ben işletme müdürüyüm. Herkeste telefonum var. Bu isimlerden bir ikisi 2005 yılında beni aradı. "Biz seni tanıyoruz. Borçların varmış? Hayatında biri var mı? Düşünür müsün?’ dediler. Ben ’Aşka inanıyorum. Parayla bu işi yapmam’ dedim. Suçlanmama neden olan diyaloglar bunlar. Kızım benimle konuşmuyor. Çok üzgünüm."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!