GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.686.851 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Konyada müşterilerinin 30 kilo altınıyla kaçan kuyumcunun 20 yıl hapis cezası onandı

Konya'da müşterilerinin 30 kilo altınıyla kaçan kuyumcunun 20 yıl hapis cezası onandı

Konya’da, indirim çadırında satacağını söyleyip topladığı yaklaşık 30 kilo altını alıp, sevgilisiyle birlikte kaçtıktan sonra İstanbul’da yakalanan ve yargılama sonucunda 20 yıl hapis cezasına çarptırılan kuyumcu Musa Göksu’nun (44) hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.

29.04.2024Gündem
Fenerbahçede İsmail Kartaldan beklenen karar Kalan 4 maç öncesi plan değişiyor...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan beklenen karar! Kalan 4 maç öncesi plan değişiyor...

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile oynanan derbi karşılaşmasında sakatlanan ve ayak bileği bağında kopma tespit edilen İsmail Yüksek, ligin kalan maçlarında forma giyemeyecek. Yüksek'in sakatlığı 8+3 kuralından dolayı İsmail Kartal'ın ligin kalan bölümünde planlarını değiştirmesine neden olacak.

29.04.2024Futbol
Bakan Kacır: Türksat 6Ada yerlilik yüzde 80i aştı

Bakan Kacır: Türksat 6A'da yerlilik yüzde 80'i aştı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türksat 6A haberleşme uydumuzun üretim süreçlerini tamamladık. Temmuz ayında uzaya fırlatmaya hazırlandığımız millî haberleşme uydumuz Türksat 6A’nın yerlilik oranı 80’i aştı. Türkiye kendi haberleşme uydusunu üretebilen 11 ülkeden biri olacak” dedi.

29.04.2024Ekonomi
29 NİSAN KABİNE TOPLANTISI VAR MI Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı, saat kaçta Öğretmen ataması son dakika...

29 NİSAN KABİNE TOPLANTISI VAR MI? Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı, saat kaçta? Öğretmen ataması son dakika...

Kabine Toplantısı konuları 2024 gündemde yer almaya devam ediyor. Kabine Toplantısı Türkiye gündeminin en önemli konuları arasında yer alıyor. Bugün Kabine Toplantısı var mı? sorusu da gündemi yakından takip eden ve alınacak kararları merak eden kişilerce araştırılıyor. Düzenli olarak Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ekonomik ve sosyal konular başta olmak üzere birçok alanda somut adımlarda kararlar alıyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ayda iki kez olmak üzere güncel olarak toplanıyor. Kabine Toplantısı son olarak 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki, Bu hafta Kabine Toplantısı var mı, ne zaman yapılacak? İşte Kabine Toplantısı konuları ve detayları…

29.04.2024Bilgi
1 Mayısta öğretmenlere ek ders ödenir mi 1 Mayısta ek ders kesilecek mi

1 Mayıs'ta öğretmenlere ek ders ödenir mi? 1 Mayıs'ta ek ders kesilecek mi?

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma gününe sayılı zaman kaldı. 1 Mayıs Dünya üzerindeki pek çok ülkede, resmî tatil olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle 1 Mayıs'ta öğretmenlere ek ders durumu da merak ediliyor. 1 Mayıs'ta öğretmenlere ek ders ödenir mi? 1 Mayıs'ta ek ders kesilecek mi? İşte detaylar...

29.04.2024Bilgi
Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir

Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Başrollerini Denzel Washington, Chris Pratt ve Ethan Hawke gibi oyuncuların yer aldığı Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) filmi 29 Nisan Pazartesi akşamı Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 1954 Japon yapımı Yedi Samuray filminin yeniden çevirimi olan 1960 yapımı Yedi Silahşörler filminin yeniden çevirimidir. Peki, Muhteşem Yedili filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

29.04.2024Televizyon
Francisco Monterodan Sergen Yalçın ve Arda Güler sözleri Beşiktaşa onun sayesinde geldim...

Francisco Montero'dan Sergen Yalçın ve Arda Güler sözleri! "Beşiktaş'a onun sayesinde geldim..."

Beşiktaş’tan sezon başında Portekiz ekibi Arouca’ya kiralık olarak gönderilen İspanyol stoper Francisco Javier Montero, hedefleriyle ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ta yaşadığı ve unutamadığı şampiyonluklara değinen Montero, teknik direktörler Şenol Güneş ve Sergen Yalçın’la ilgili düşüncelerini anlattı.

29.04.2024Futbol
Neşet Turana ne oldu, öldü mü Sosyal medyada enerji içeceği videolarıyla tanınıyordu Canlı yayında kamyon çarptı...

Neşet Turan'a ne oldu, öldü mü? Sosyal medyada enerji içeceği videolarıyla tanınıyordu! Canlı yayında kamyon çarptı...

Sosyal medyada yayınladığı enerji içeceği videolarıyla tanınan Neşet Turan'la ilgili bilgiler merak konusu oldu. Kendilerine 'Yürüyen Adamlar' diyen grup, Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek yola çıktı. Neşet Turan, 2 arkadaşı güzergah boyunca ilerlerken canlı yayın esnasında kamyon çarptı. Kazada ağır yaralanan Turan, hastaneye kaldırıldı. Peki Neşet Turan'a ne oldu, öldü mü? İşte detaylar...

29.04.2024Bilgi
Kimyasallara veda etmek mi istiyorsunuz Bu ipuçları çok işinize yarayacak... O kadar etkili ki bir kaşığı bile yeter

Kimyasallara veda etmek mi istiyorsunuz? Bu ipuçları çok işinize yarayacak... O kadar etkili ki bir kaşığı bile yeter

Birçok kişi özellikle mutfaklarında zararlı kimyasallar içeren temizlik ürünlerini kullanmak istemiyor. Bu durumda da devreye doğal ürünleri temizlikte kullanma seçeneği giriyor.

Sahiplerinden habersiz kargo kutusuna atladı Kutunun içinde, bir hafta boyunca binlerce kilometre yol kat etti

Sahiplerinden habersiz kargo kutusuna atladı! Kutunun içinde, bir hafta boyunca binlerce kilometre yol kat etti

ABD’de bir kedi, Utah’taki evinden kilometrelerce ötedeki California eyaletine yanlışlıkla girdiği bir kargo kolisinde seyahat etti. Bir hafta boyunca kutu içinde seyahat eden kedi aç ve susuz kalmasına rağmen iyi durumda.

29.04.2024Sıra Dışı
Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı... Tek harf 1,5 yıllık birikiminden etti Hayali bir aracı satın almışım

Ruhsattaki plakaya bakınca kâbusu yaşadı... Tek harf 1,5 yıllık birikiminden etti! "Hayali bir aracı satın almışım"

Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isteyen araç boyacısı Cumali Orhan, adına düzenlenen ruhsata güvenip ücreti peşin yatırınca 1,5 yıllık birikiminden oldu. Satın aldığını zannettiği aracın satılık olmadığını, hatta başkasına ait olduğunu öğrenen Orhan, düzenlenen ruhsattaki plakanın tek harfinin farklı olduğunu görünce dolandırıldığını anladı. Orhan, “Hayali bir aracı satın almışım. 1,5 senelik birikimimi adam 15 dakikada aldı” dedi.

29.04.2024Gündem
Jürgen Klopp yerine Arne Slot Liverpool aradığı teknik adamı Hollandada buldu...

Jürgen Klopp yerine Arne Slot! Liverpool aradığı teknik adamı Hollanda'da buldu...

Önümüzdeki sezona yeni bir teknik direktörle girecek olan Liverpool aradığı ismi Hollanda'da buldu.

29.04.2024Futbol
15 yıldır ağrısız geçirdiği gün yok… Hayatımı mahvetti, derimin altında yanan böcekler var

15 yıldır ağrısız geçirdiği gün yok… 'Hayatımı mahvetti, derimin altında yanan böcekler var'

21 yaşındaki genç bir kadın, altı yaşından beri dünya nüfusunun sadece yüzde birinde görülen bir hastalıkla mücadele ediyor. 2001 yılında tanımlanan ve genellikle kadınlarda görülen bu ilginç hastalık, günlük hayatı alt üst ediyor, sadece fiziksel değil psikolojik olarak da yıkıma sürükleyebiliyor

29.04.2024Sağlık
1 Mayısta Hastaneler, Sağlık Ocağı ve eczaneler açık mı 1 Mayıs resmi tatil olan kurumlar

1 Mayıs'ta Hastaneler, Sağlık Ocağı ve eczaneler açık mı? 1 Mayıs resmi tatil olan kurumlar

1 Mayıs'ta hastaneler, sağlık ocağı ve eczaneler açık mı sorusu, sağlık sorunları nedeniyle tedavi işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Milyonlarca vatandaş, bölgelerinde hizmet veren hastaneler, eczaneler ve sağlık ocağı hakkında çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi edinmek istedi. Peki, 1 Mayıs'ta sağlık ocağı, eczaneler ve hastaneler çalışıyor mu? İşte, konuyla ilgili bazı bilgiler

29.04.2024Bilgi
Mustafa Denizli: Kızımla gurur duyuyorum

Mustafa Denizli: Kızımla gurur duyuyorum

Mustafa Denizli, Çeşme Belediye Başkanı seçilen kızı Lal Denizli hakkında ilk kez konuştu: “Gurur verici bir durum. Başarılı olacağına inanıyorum.”

29.04.2024Televizyon
Kevin De Bruyne, Premier Lig tarihine geçti Fabregasa bir adım daha yaklaştı...

Kevin De Bruyne, Premier Lig tarihine geçti! Fabregas'a bir adım daha yaklaştı...

İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında Manchester City deplasmanda Nottingham Forest'i Gvardiol ve Erling Haaland'ın golleriyle 2-0 mağlup etti. Karşılaşmadaki iki golünde asistini üreten Kevin De Bruyne, lig tarihinde yeni bir rekora imza attı.

29.04.2024Futbol
Kapısı açık otobüsten düşerek hayatını kaybeden kadın toprağa verildi

Kapısı açık otobüsten düşerek hayatını kaybeden kadın toprağa verildi

Adana'nın Sarıçam ilçesinde hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından düşerek hayatını kaybeden Hatice Sabahi (75), son yolculuğuna uğurlandı. Sabahi'nin eşi Cemil Sabahi (74) ve çocukları uzun süre gözyaşı döktü. Güçlükle ayakta durabilen Cemil Sabahi'yi yakınları teselli etmeye çalıştı. Kaza sonrası adli kontrolle serbest bırakılan sürücü Vedat K. ise, Sabahi'nin ölümü sonrası yeniden gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. Vedat K.'nın ifadesinde "Yeni hareket ettiğim için kapıyı kapama fırsatım olmadı. Kazada tek kusurum kapının açık olması" dediği öğrenildi.

29.04.2024Haber
Estetikte silikon kullanımı

Estetikte silikon kullanımı

Estetik plastik cerrahide en sık yapılan meme estetiğinin “meme büyütme estetiği” olduğu söylenebilir.

29.04.2024Sağlık
Bakanın kiraladığı  kiraladığı lüks uçak İngiltereyi karıştırdı

Bakanın kiraladığı kiraladığı lüks uçak İngiltere'yi karıştırdı

Dışişleri Bakanı David Cameron’ın Orta Asya turu kapsamında kiraladığı özel uçak İngiltere'de tepkilere neden oldu. Embraer tarafından üretilen Lineage 1000 model özel uçağın birim maliyetinin 50 milyon dolar olduğu aktarıldı

29.04.2024Dünya
1 Mayıs Taksim son dakika haberleri || 1 Mayıs Taksimde kutlanacak mı Bakan Yerlikaya açıkladı

1 Mayıs Taksim son dakika haberleri || 1 Mayıs Taksim'de kutlanacak mı? Bakan Yerlikaya açıkladı!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 2024 için geri sayım başladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim Meydanı’nın 1 Mayıs için açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, " Terör örgütleri de 54 sosyal medya hesabından 'Taksim'e gelin' çağrısı yapıyorlar. Teröristlerin 1 Mayıs’ı istismar çabasına göz yumulmayacak." dedi. Peki, 1 Mayıs taksim açık mı kapalı mı? 1 Mayıs Taksim'de kutlanacak mı? 1 Mayıs Taksim son dakika haberleri

29.04.2024Bilgi
İşCep’le Hayatım, hayatın her anında İş Bankası müşterilerinin yanında

İşCep’le Hayatım, hayatın her anında İş Bankası müşterilerinin yanında

İş Bankası müşterileri, finansal işlemlerinin yanı sıra araçları, evleri, aileleri, seyahatleri gibi günlük yaşam alanlarındaki farklı ihtiyaçlarını İşCep’le Hayatım platformu üzerinden kolayca yönetebiliyor.

29.04.2024Advertorial
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 SON DURUM BİLGİSİ || MEB öğretmen atamaları ne zaman, branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı

ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 SON DURUM BİLGİSİ || MEB öğretmen atamaları ne zaman, branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı?

Öğretmen ataması kontenjanları ve branş dağılımı ile son dakika bilgileri yakından takip ediliyor. MEB öğretmen atama branş dağılımı ve kontenjan sayısı gündemde öne çıkan başlıklar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili açıklamada bulundu ve "Yakında bir miktar atama yapacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerlendirmesinin ardından Bakan Tekin'de açıklamada bulunarak Kabine Toplantısı'nı işaret etti. Ayrıca Bakan Tekin, katıldığı canlı yayında atama rakamlarına ilişkin de konuştu. Bakanlık öğretmen atamaları sürecinde branş dağılımını ihtiyaçlar doğrultusunda belirliyor. Atama takviminin netleşmesiyle beraber başvurular alınacak. Peki MEB öğretmen atamaları ne zaman, branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

29.04.2024Bilgi
Zelenskiden dikkat çeken barış açıklaması

Zelenski'den dikkat çeken 'barış' açıklaması

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İsviçre’de Haziran ayında düzenlenmesi planlanan Barış Zirvesi’ne ilişkin açıklamasında "Adil bir barışa giden yol Haziran ayında başlayabilir” dedi.

29.04.2024Dünya
Adanada kapısı açık otobüsten düşerek hayatını kaybetmişti Sürücü yeniden gözaltında... İfadesi ortaya çıktı

Adana'da kapısı açık otobüsten düşerek hayatını kaybetmişti! Sürücü yeniden gözaltında... İfadesi ortaya çıktı

Adana'nın Sarıçam ilçesinde hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından düşerek hayatını kaybeden Hatice Sabahi (75), son yolculuğuna uğurlandı. Sabahi'nin eşi Cemil Sabahi (74) ve çocukları uzun süre gözyaşı döktü. Güçlükle ayakta durabilen Cemil Sabahi'yi yakınları teselli etmeye çalıştı. Kaza sonrası adli kontrolle serbest bırakılan sürücü Vedat K. ise, Sabahi'nin ölümü sonrası yeniden gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. Vedat K.'nın ifadesinde "Yeni hareket ettiğim için kapıyı kapama fırsatım olmadı. Kazada tek kusurum kapının açık olması" dediği öğrenildi.

29.04.2024Gündem
Uçak biletlerinde tavan fiyat değişti

Uçak biletlerinde tavan fiyat değişti

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılından itibaren uygulanan uçak bileti tavan fiyatına yüzde 30 yapıldı. Yurt içi uçuşlarda tavan fiyat 3 bin 250 TL'ye yükseldi.

29.04.2024Ekonomi
Başakşehir, Avrupa potasında Çağdaş Atanın topladığı puan...

Başakşehir, Avrupa potasında! Çağdaş Atan'ın topladığı puan...

Süper Lig'in 34. haftasında Hatayspor'u 2-1 mağlup eden RAMS Başakşehir, Beşiktaş’ın da Fenerbahçe'ye kaybetmesiyle 4. sıraya yükselerek Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir adım attı.

29.04.2024Futbol
PTT açık mı, çalışıyor mu 1 Mayıs Çarşamba günü PTT şubeleri kapalı mı

PTT açık mı, çalışıyor mu? 1 Mayıs Çarşamba günü PTT şubeleri kapalı mı?

Bugün PTT şubelerinin açık olup olmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerle kutlanacak.1 Mayıs'ın resmi tatil olması sebebiyle pek çok kurum ve kuruluş da kapalı olacak. Bu bağlamda PTT çalışma saatleri de merak ediliyor. Peki Bugün PTT açık mı, çalışıyor mu? 1 Mayıs'ta PTT şubeleri kapalı mı? İşte konu hakkında bilgiler...

29.04.2024Bilgi
Bağcılarda akılalmaz olay Kandırdığı çocuğun telefonunu çaldı

Bağcılar'da akılalmaz olay! Kandırdığı çocuğun telefonunu çaldı

İstanbul'da bir kişi para verme vaadiyle kandırdığı 14 yaşındaki çocuğu Bağcılar'a götürdü ardından da çocuğun telefonunu alarak kaçtı. Şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Çocuğun ailesi şikayetçi olurken, şüphelinin çocuğu kandırıp götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

29.04.2024Gündem
eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu

eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu

Türk Telekom ve Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa sahibini buldu. Türk Telekom eSüper Lig’de normal sezonu ilk 6 sırada tamamlayan takımların ve GAMEON eTürkiye Kupası finalinde yer alan takımların mücadele ettiği eSüper Kupa’yı Fenerbahçe kazandı.

29.04.2024eSpor
Tahir Elçi davasında yeni gelişme: 3 sanığın beraati yönünde mütalaa

Tahir Elçi davasında yeni gelişme: 3 sanığın beraati yönünde mütalaa

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin, basın açıklaması yaptığı sırada vurularak öldürülmesiyle ilgili süren davada tutuksuz sanık olarak yargılanan polisler, S.T., F.T. ve M.S., için savcı, sanıkların beraatı yönünde mütalaa verdi.

29.04.2024Gündem
Sertab Erener son hali ile gündem oldu Sanki siz değil yüzünüz Sertab Erener estetik mi oldu

Sertab Erener son hali ile gündem oldu! 'Sanki siz değil yüzünüz' Sertab Erener estetik mi oldu?

Pop müziğin önemli isimlerinden Sertab Erener son hali ile sosyal medyada gündem oldu. yıllar önce yayınladığı “Mecbursun”u yeniden yorumladı ve şarkıya klip çekti. Klipteki estetikli hali dikkat çekerken, paylaştığı fotoğraflar, olumlu ve olumsuz eleştirilerle gündeme geldi. İşte Sertab Erener'in son hali...

29.04.2024Televizyon
Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü açıldı

Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü açıldı

Hepsiburada, ebeveynlere alışveriş deneyimlerini üst seviyeye taşıyacak “Premium Anne Çocuk Kulübü”nü tanıttı. Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü, markalardan ayrıcalıklı indirimler, eğlence fırsatları gibi avantajlarla ebeveynlerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

29.04.2024Advertorial
Koton halka arz ne zaman, kaç lot verir Koton Mağazacılık halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, sahibi kim

Koton halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton Mağazacılık halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, sahibi kim?

Koton Mağazacılık halka arz talep toplamaya başlıyor! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan Koton Mağazacılık bu hafta talep toplayacak. Koton halka arz katılım endeksine uygun mu? sorusu da yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Koton Mağazacılık, halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Koton Mağazacılık halka arzında toplamda 136.600.000 TL nominal değerli paylar satışa sunulmuş olacak. Satışa sunulacak paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak olup pay talebinde T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Borsada “KOTON” koduyla işlem görecek şirket toplamda 3 gün boyunca talep toplayacak. Peki, Koton halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Koton Mağazacılık halka arz ne zaman başlıyor?

29.04.2024Bilgi
Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şut atılmadı Zonguldak Kömürspor küme düştü...

Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şut atılmadı! Zonguldak Kömürspor küme düştü...

2. Lig'de oynanan Ankaraspor - Nazilli Belediyespor mücadelesinde ilginç istatistikler ortaya çıktı.

29.04.2024Futbol
Müge Anlı Kaan Çam olayı nedir, bulundu mu 15 yaşındaki Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam her yerde aranıyor

Müge Anlı Kaan Çam olayı nedir, bulundu mu? 15 yaşındaki Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam her yerde aranıyor!

Müge Anlı Kaan Çam olayı sosyal medyanın gündemine girdi. Gündüz kuşağında yayınlanan ve birçok olayı aydınlatan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Kaan Çam’ın ailesi 15 yaşındaki genci bulmak için yardım talebinde bulundu. 15 yaşındaki Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam, 21 Nisan Pazar günü Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesinden kayboldu. Peki, Müge Anlı Kaan Çam olayı nedir, bulundu mu? Kaan Çam kimdir?

29.04.2024Televizyon
Doğuş Otomotivde 6.5 milyar liralık satış

Doğuş Otomotiv'de 6.5 milyar liralık satış

Doğuş Holding, Doğuş Otomotiv'de 22 milyon payın borsada işlem gören statüye dönüştürülmesine karar verdi.

29.04.2024Ekonomi
Yeşim Salkım: Aşk gelirse estetik olur

Yeşim Salkım: Aşk gelirse estetik olur

Yeşim Salkım, gazeteci Serhat Tekin’in YouTube programına konuk oldu.

29.04.2024Televizyon
Bakan Yerlikayadan 1 Mayıs açıklaması

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Taksim Meydanı’nın 1 Mayıs için uygun olmadığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, “1 Mayıs nedeniyle şimdiye dek 55 ilimizde 103 ayrı etkinlik müracaatı yapılmıştır. Hepsine izin verilmiştir. İstanbul'da 1 Mayıs için 40 güzergâh belirlendi. Taksim içlerinde yok.” dedi. Ayrıca Bakan Yerlikaya, "Terör örgütleri de 54 sosyal medya hesabından 'Taksim'e gelin' çağrısı yapıyorlar. Teröristlerin 1 Mayıs’ı istismar çabasına göz yumulmayacak" tepkisinde bulundu.

29.04.2024Haber
Antalyada bayrak krizi Yapıya zarar veriyor mu Validen sert uyarı: Herkes haddini bilecek

Antalya'da bayrak krizi! Yapıya zarar veriyor mu? Validen sert uyarı: Herkes haddini bilecek

Antalya'nın sembollerinden ve çalınan saatiyle gündem olan saat kulesine dikilen gönder ve Türk bayrağı kentte tartışmaya neden oldu. Antalya Valisi Hulusi Şahin'in 'Derhal' talimatıyla dikilen göndere ilişkin, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 'Yapıya zarar veriyor, düşme riski var' raporu hazırladı. Kurulu uyaran Vali Şahin, "Herkes haddini bilecek. O bayrak en güzel şekilde orada dalgalanacak" dedi.

29.04.2024Gündem
Ispartada acı olay: Trafik polisi kazada şehit oldu

Isparta'da acı olay: Trafik polisi kazada şehit oldu

Isparta'da askeri personelin kullandığı otomobil, radar uygulamasında görevli trafik polisi Yonuz Turan'a (51), ardından ekip aracına çarptı. Kazada Yonuz Turan şehit olurken, otomobildeki 4 kişi yaralandı.

29.04.2024Gündem
Ümraniyede Ece Kılıçaslan Acar’ın şüpheli ölümü Eşinin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi

Ümraniye'de Ece Kılıçaslan Acar’ın şüpheli ölümü! Eşinin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi

İstanbul Ümraniye’de balkondan düşerek hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Ece Kılıçaslan Acar’ın ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan eşi Erol Acar hakkında "eşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

29.04.2024Gündem
Europa Park’ta çocuklar mutlu, biz mutlu

Europa Park’ta çocuklar mutlu, biz mutlu!

Baden-Württemberg eyaletinde yer alan Rust’taki ülkenin en büyük tema parkı Europa Park’a, Pforzheim ve Çevresi Türk Veliler Derneği tarafından unutulmayacak bir gezi düzenlendi.

29.04.2024Avrupa
‘Çin, Rusya’dan daha tehlikeli’

‘Çin, Rusya’dan daha tehlikeli’

Almanya’da Çin’e casusluk yapan üç kişiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Tutuklanan şahısların, askeri amaçla kullanılabilecek hassas bilgileri Çin’e aktardıkları ortaya çıktı. Alman politikacılar “Çin, Rusya’dan daha tehlikeli” diyerek endişelerini dile getirdi.

29.04.2024Avrupa
Yeni patatesler tezgaha geldi

Yeni patatesler tezgaha geldi

Patates deyince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Bolu’da, Akdeniz bölgesinde topraktan çıkarılan patates tezgaha geldi. Geçen yılın mahsulü Bolu patatesi 16 liradan satışa sunulurken, Akdeniz bölgesinden gelen patates 20 liradan alıcıyla buluştu. Mega kent İstanbul'da pazarlarda patates yaklaşık 33 liradan alıcı buluyor.

29.04.2024Ekonomi
YÖK Üstün Başarı Ödülleri için başvurular başladı

YÖK Üstün Başarı Ödülleri için başvurular başladı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 2017'den bu yana verilmekte olan YÖK Üstün Başarı Ödülleri için bu yılki başvuru süreci başladı. Başvurular 13 Mayıs Pazartesi günü saat 24.00'e kadar sürecek.

29.04.2024Eğitim
AstraZeneca aylar sonra itiraf etti: Kovid aşısı nadir görülen bir yan etkiye sahip

AstraZeneca aylar sonra itiraf etti: Kovid aşısı nadir görülen bir yan etkiye sahip

AstraZeneca, Oxford Üniversitesi ile birlikte geliştirdiği Kovid aşısının nadir bir yan etkiye neden olabileceğini ilk kez kabul etti, yüksek mahkemeye yapılan bu itiraf milyonlarca poundluk bir yasal tazminat ödemesinin yolunu açabilir.

29.04.2024Dünya
Doğurduğu bebeği apartman boşluğuna atıp öldürmüştü Kan donduran olayda karar verildi

Doğurduğu bebeği apartman boşluğuna atıp öldürmüştü! Kan donduran olayda karar verildi

Şişli’de yeni doğurduğu bebeğini 3. kattaki banyonun penceresinden apartman boşluğuna atan ve bebeğin cesedini çürümeye bırakan şüphelinin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

29.04.2024Gündem
Estetik operasyonunun ardından Cenk Erene nazar değdi

Estetik operasyonunun ardından Cenk Eren'e nazar değdi

Yüz gerdirme operasyonuyla daha genç bir görünüme kavuşan Cenk Eren, bu kez gözü için ameliyat masasına yatacağını söyledi.

29.04.2024Hayat
ÖGG SINAV SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI 2024 || 108. dönem özel güvenlik sınav (ÖGG) soruları ve cevapları yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak

ÖGG SINAV SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI 2024 || 108. dönem özel güvenlik sınav (ÖGG) soruları ve cevapları yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

108. dönem özel güvenlik sınavı 27 Nisan Cumartesi günü düzenlendi. Sınava katılan adaylar egm.gov.tr özel güvenlik sınav sonuçları sayfasından değerlendirmeleri belirtilen tarihlerde öğrenebilecekler. Yayınlanan ÖGG sınavı kılavuzunda sınavla ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar yer alıyor. Kılavuza göre 01-03.05.2024 tarihlerinde adaylar yazılı sınav sorularına itiraz edebilecekler. Peki, 108. dönem özel güvenlik sınavı soruları pdf ne zaman yayınlanacak? İşte ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarı 2024 bilgileri...

29.04.2024Bilgi
AÖL kayıt yenileme ne zaman yapılacak AÖL 3. Dönem kayıt yenileme takvimi ücret bilgileri

AÖL kayıt yenileme ne zaman yapılacak? AÖL 3. Dönem kayıt yenileme takvimi ücret bilgileri

AÖL kayıt yenileme ne zaman sorusunun yanıtı adaylar tarafından araştırılıyor. Yapılan duyurunun ardından AÖL kayıtları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan tarihlerde ve kılavuz bilgileri doğrultusunda gerçekleştirilecek. Öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik durumda olan tüm öğrenciler kayıt yenileme işlemini 13 Mayıs Pazartesi gününün mesai bitimine kadar yapabilecek. Öğrenciler, ders seçimlerini Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden tamamlayabilecek ancak kayıt yenileme işlemlerinin sona ermesinin ardından yapılan ders seçimi işlemleri dikkate alınmayacak. Peki, Açık öğretim Lisesi (AÖL) kayıtları ne zaman, kayıt yenileme nasıl yapılır, sınav ücreti ne kadar? İşte ayrıntılar...

29.04.2024Bilgi