Arkadaşım kocamı ayartmış

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşım kocamı ayartmış
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 17, 2006 00:00

"Adı Aylin" ve "Sevdalinka" gibi çok okunan romanların yazarı Ayşe Kulin, Haftalık dergisine verdiği röportajda, geçmişte bir arkadaşının kocasını ayarttığını itiraf etti.

Haberin Devamı

 

 

 

Öğrenince bıraktım

Â

Arkadaşım kocamı ayartmış

İlişkilerinde kıskanç olmadığını söyleyen ve "Kıskançlığı tanımadan büyüdüm. Erkeklerle ilişki kurmaya başladığımda belki de bu duygu yeni giriyordu içime" diyen Kulin, sözlerine şöyle devam etti: "Mesela burnumun önünde en yakın arkadaşım kocamı götürmüş, farkında bile değilim. Öğrenince bıraktım."

 

İçim çok yandı

Haberin Devamı

Â

/images/100/0x0/55eaf736f018fbb8f8a22f55

Bu olayın ikinci evliliğinde başına geldiğini söyleyen ünlü yazar, olayı öğrendiğinde yaşadığı duygulara tam olarak isim veremediğini belirtti: "Artık o kıskançlık mı, kızgınlık mı, mutsuzluk muydu? Hepsi birbirine karışmış bir şeydi. İçimin yandığını, çok üzüldüğümü biliyorum. Yuvam yıkıldı."

 

 

Ayşe Kulin, ilk evliliğinin ise çok genç yaşta evlenmesinden dolayı bittiğini söyledi: "İlk eşimi kendim bıraktım. Çünkü çok küçüktüm, olmadı, yürütemedik."

 

 

 

Â

Arkadaşım kocamı ayartmış
     Â
Arkadaşım kocamı ayartmış

 AyÅŸe Kulin ilk evliliÄŸini 1960 yılında Mehmet Sarper'le yaparken bu evlilikten Ali ve Mete adında iki erkek çocuk sahibi. Kulin'in ikinci evliliÄŸi ise 1967 yılınoa Eren Kemahlı ile gerçekleÅŸmiÅŸ. Ãœnlü yazarın bu evlilikten ise Kerim ve Selim adında iki oÄŸlu bulunuyor.                  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!