Şebnem için karısını Ebru Gündeş için de Şebnem'i terk etti

Güncelleme Tarihi:

Şebnem için karısını Ebru Gündeş için de Şebnemi terk etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2001 01:52

Ahtım Olsun adlı yeni albümünü geçtiğimiz günlerde çıkaran Ebru Gündeş'in ‘‘Çok güzel bir ilişki yaşıyorum ve evlenme teklifi aldım’’ dediği sevgilisi Süha Yavuz, kısa bir süre önce Şebnem Ferah için eşini terk etmişti.

Türk Sanat Müziği'nin genç sanatçısı Ebru Gündeş, Universal Müzik'in Genel Müdürü Süha Yavuz'la aşk yaşadığını açıkladığı gün, rock müziğin ünlü sanatçısı Şebnem Ferah yıkıldı. Çünkü Süha Yavuz, Şebnem Ferah için yuvasını bile yıkmıştı. İkili, Finlandiya'da tatil yapmış, Yavuz bu tatilin ardından Şebnem Ferah'ın Göksu'daki evine yerleşmişti.

Aradan daha birkaç ay geçmeden Ebru Gündeş'in aynı müzik şirketinden albüm çıkarması gündeme geldi. Süha Yavuz, bu kez Ebru Gündeş için Şebnem Ferah'ı terk etti. Ebru Gündeş'le Süha Yavuz'un ilişkilerini açıklamalarının ardından, Şebnem Ferah kendini evine kapadı. Çok yakın dostları dışında kimseyle konuşmuyor. Öte yandan Ebru Gündeş, her yerde evleneceklerini söylemesine rağmen, Süha Yavuz, daha birbirlerini tanımadıklarını, her şeyi zamanın göstereceğinin altını çiziyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!