Bu bir film, ABD ile ilişkileri etkilemez

Güncelleme Tarihi:

Bu bir film, ABD ile ilişkileri etkilemez
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2006 00:00

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, 2 günlük Kayseri gezisinde yakınlarıyla, okul arkadaşlarıyla hasret giderdi. Erciyes Üniversitesi’nde Teknopark’ın gerçekleştirilmesindeki katkısından dolayı Gül’e Rektörlükçe gümüş madalya takıldı.

Gül, okul arkadaşı Yozgat Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Recep Kınık’a "Bak, ben doçentlikte kaldım sen profesör bile oldun" diye espri yaptı. Dışişleri Bakanı Gül, gazetecilerin "Kurtlar Vadisi Irak" filminin Türk-ABD ilişkilerini zedeleyip, zedelemeyeceği sorusu üzerine şöyle konuştu: "Bu film Türk ABD ilişkilerini zedelemez. Amerika’da da böyle çok filmler var. Türkiye’de de var. ABD’deki filmlere bakarsanız, bu onun yanında hiç bir şey değildir. Bütün bu çalışmalarda, ülkelerin birbirleriyle olan ilişkilerini, güvenlerini bozucu olmamak lazımdır. Filmi
/images/100/0x0/55ea46d5f018fbb8f87584b0
izlemedim ama herkes bu kadar ilgilenip, izlediğine göre ben de izlerim."

Kurtlar Vadisi’ne pijamalı seans

ANKARA’da ’Kurtlar Vadisi Irak’ filmi için Armada Sineması’nda Rotary Kulübü özel bir matine hazırlattı. 02.00’de başlayan seansa pijamalı gelme şartı vardı. Seyirciler, "Daha önce süslenerek geldiğimiz sinemaya pijamalarla gelmek bize ilginç geldi. İnşaallah , Polat Alemdar bize kızmaz" dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!