Reis'in kızına dolarlı nişan

Güncelleme Tarihi:

Reisin kızına dolarlı nişan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2001 02:02

Abdullah Çatlı'nın küçük kızı Selcen'in önceki günkü nişan töreninde gençlerin mutluluğu kadar, anne Meral Çatlı'nın da güzelliği ve şıklığı dikkat çekti.

Nişan sırasında Selcen ile işadamı Arif Bayrak dans ederken üzerlerine dolarlar yağdırıldı.

Polis-siyasetçi-mafya üçgeninin gözler önüne serildiği, Türkiye'yi sarsan skandalı ortaya çıkaran Susurluk'taki kazada hayatını kaybeden Abdullah Çatlı'nın, küçük kızı Selcen'in önceki gece yapılan nişanında dolarlar havada uçuştu. Selcen Çatlı ile işadamı Arif Bayrak'ın Tarabya'da ‘Palet 1 Taverna’daki nişanına, medyanın haberdar olması nedeniyle çok ünlü isimler katılmadı. Çatlı'nın yakın dostu Haluk Kırcı ile yeraltı dünyasının ünlü ismi Kürşat Yılmaz da çiçek gönderdi.

21 yaşındaki Selcen Çatlı ile 30 yaşındaki Arif Bayrak, meşaleler altında salona girerek, ‘Asla Vazgeçmem’ şarkısıyla dans etti. Nişan yüzüklerini damadın babası Mehmet Ali Bayrak taktı. Anne Meral Çatlı yüzükler takılırken gözyaşlarını tutamadı.

Çatlı'yı ağlarken görüntülemeye çalışan basın mensuplarını ise Meral Çatlı'nın kardeşi Vehbi Aydoğan engellemek istedi. Meral Çatlı, basın mensuplarının soruları üzerine kızı Selcen ile Arif Bayrak'ın oturdukları mahalleden tanıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

‘‘Ancak 2 aydır birbirlerini tanıyorlar. Anne babası geldi istediler. Gelenek ve göreneklerimize uygun gördük. Biz de verdik. Aile reisi olarak ben ve Gökçen, kararı kendisine bıraktık o da istedi.’’

DÜĞÜN GELECEK YIL

Meral Çatlı,
düğünü önümüzdeki yıl yapılmayı düşündüklerini söyledi.

Yüzüklerin takılmasından sonra basın mensupları dışarı çıkarıldı ve görüntü almaları istenmedi. Törende akrabalar ve davetliler genç çifte çok miktarda altın ve dolar taktı. Çift dans ederken üzerlerine de dolarlar atıldı.

Nişan törenine Çatlı ve Bayrak aileleri, akrabaları ile Selcen Çatlı ile Arif Bayrak'ın arkadaşları katıldı.

Kayınpederinden Selcen’e babası için de kutlama

DAMADIN babası Mehmet Ali Bayrak, oğlu Arif Bayrak ve müstakbel gelini Selcen'e mutluluklar diledikten sonra yüzüklerini taktı. Bayrak, elini öpen Selcen Çatlı'yı, ‘‘Rahmetli pederiniz için de kutluyorum’’ dedikten sonra ikinci kez öperek kutladı.

Abdullah Çatlı, 3 Kasım 1996'da, Susurluk'ta meydana gelen trafik kazasında DYP milletvekili Sedat Bucak, polis şefi Hüseyin Kocadağ ve sevgilisi Gonca Us'un da içinde bulunduğu otomobilde öldü. Çatlı'nın üzerinden dönemin İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın imzasının bulunduğu silah taşıma belgesi ve yeşil pasaport çıktı.

Çatlı'nın kitaplara da konu olan hayatı iniş çıkışlarla dolu. Nevşehir'de 1956'da doğan Çatl, 1977'de Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı, 1978'de Ülkücü Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısıydı. Çok sayıda siyasi cinayet, bombalama ve kahve tarama olaylarının örgütçüsü olarak suçlandı. 9 Ekim 1978'de Ankara Bahçelievler'de Türkiye İşçi Partisi (TİP) üyesi 7 gencin öldürüldüğü olayın, düzenleyicisi ve baş sorumlusu olarak hakkında 1982'de gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı. Mehmet Ali Ağca'nın Maltepe Askeri Cezaevi'nden kaçırılma olayının organizasyonunda yer aldığı ve Ağca'yı evinde sakladığı ileri sürüldü. MİT'in resmi belgelerinde, ASALA'ya karşı 5 ayrı eylemde yer aldığı bilgisi yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!