TEM'de zincirleme kaza: 13 ölü, 44 yaralı

Güncelleme Tarihi:

TEMde zincirleme kaza: 13 ölü, 44 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2006 16:27

Kocaeli TEM Otoyolu'nun Derince mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 kişi öldü, 4'ü ağır 44 kişi de yaralandı. TEM Otoyolu'nun İstanbul ve Ankara yönleri trafiğe kapatıldı.

Haberin Devamı

TEM Otoyolu'ndan, İstanbul'dan Ankara yönüne giden ve henüz sürücüsü tespit edilemeyen 16 ZK 934 plakalı TIR, Derince Mevkii'nde, önünde giden sürücüsü belirlenemeyen 34 US 6009 plakalı minibüse çarptı.

Çarpmanın ardından minibüs, bariyerlerle TIR'ın arasına sıkışmış, ardından gelen 13 araç kaza yapan araçlara çarpmış, bu arada İstanbul yönüne giden Turan Sarı'nın kullandığı 67 ZS 797 plakalı Özemniyet firmasına ait yolcu otobüsü de şoförün dikkatsizliği sonucu karşı şeride geçip devrilmişti.

Kazada, Naim Şentürk (29), Mehmet Sait Ekinci (33), Muhteşem Özdemir (25), Hüseyin Aydoğan, Kadriye Aydoğan, Fatma Karakütük, Kerem İnal (5), Havva İnal (33) ile Abdullah Güldan  ile kimlikleri belirlenemeyen 4 kişi öldü. Kazada hayatını kaybeden 4 kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar sürerken, daha önce kazada hayatını kaybettiği açıklanan Şadi Gökçen'in yara almadan kurtulduğu bildirildi.

YARALILARIN İSİMLERİ

Haberin Devamı

Öte yandan, kazada yaralananların kimlikleri de belirlendi. Emniyet Müdürlüğü'nün kayıtlarına göre, Muharrem Ekinci, Beşir Ekinci, Zarife Tüzün, Lokman Tüzün, Tarık Sarı, Ali Çınar, Melek Çınar, Cengiz Çınar, İsmail İnal, Muharrem Karakütük, Hasan Karakütük, Mehmet Gülden, Seyithan Demir, Birsen Camgöz, Sabahattin Camgöz, Halil İbrahim Demir, Alaattin Demir, Sefa Mert, Ferdi Çelebi, Coşkun Yağcı, Ferit Bilgiç, İslam Sezik, Mustafa Şentürk, Şükriye Küçüköter, Sadık Küçüköter, Gülşen Gökçen, Selcan Gökçen, Selen Gökçen, Mehmet Aydoğan, Şahin Ökmen, Ali Taşkaya, Bilal Taşkaya, Hatice Taşkaya, Mustafa Bostan, Emine Aydoğan, Zekiye Kuş, Mehmet Kara, Farika Kara, Fatma Kara, Dilara Kara, Halim Kara, Mehmet Kara, Ali Tüzüner, Oktay Oral, Veysi Alparslan ile kimliği belirlenemeyen 5 kişi yaralandı.

Kocaeli, İzmit, Derince, Körfez ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların tedavisi sürüyor.

Bu arada, kaza nedeniyle ulaşıma kapatılan TEM Otoyolu'nun İstanbul ve Ankara yönleri, kazadan yaklaşık 4 saat sonra trafiğe açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!