İşte ahlak sürgünü kadınla evli sevgilisi

Güncelleme Tarihi:

İşte ahlak sürgünü kadınla evli sevgilisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2006 00:00

TBMM’den Tarım Bakanlığı’na sürgün gönderilen G.İ.’nin imam nikahıyla birlikte olduğu A.E., AKP Bursa milletvekili Zafer Hıdıroğlu’nun sözleri üzerine imam nikahı yaptığını açıkladı. A.E., Hıdıroğlu’nun, G.İ.’ye ’Bu partide imamsız nikah olmaz’ dediğini söyledi.

EVLİ bir erkekle birlikte olduğu için kızı tarafından şikayet edilen ve TBMM’den Tarım Bakanlığı’nın Şap Enstitüsü’ne sürgün gönderilen G.İ.’nin imam nikahıyla birlikte olduğu A.E., AKP Bursa milletvekili Zafer Hıdıroğlu’nu suçladı.

A.E., "G.İ. Hıdıroğlu’nun yanında çalışıyordu. Hıdıroğlu, G.İ.ye ’bu partide imamsız nikah olmaz’ demiş. O öyle söyleyince ben de imam nikahı yaptım" dedi. G.İ.’nin birlikte yaşadığı A.E., Meclis’te bildiği birçok milletvekilinin imam nikahlı olduğunu ileri sürerek "G.İ.’nin üzerine neden gidildi, anlamıyorum" dedi. A.E. şöyle konuştu:
/images/100/0x0/55eab4f9f018fbb8f89191dd

ALYANSIMIZI TAKTI

"Bu imam nikahı meselesi, Bursa milletvekili Zafer Hıdıroğlu vesilesiyle oldu. Hıdıroğlu, bizim alyansımızı bile taktı. G.İ., beni ilk vekil olduğu yıllarda Hıdıroğlu ile tanıştırdı. G.İ, ona benimle bir birlikteliği olduğunu söyleyince Hıdıroğlu da benimle tanışmak istemiş. Bunun üzerine, yanına gittim; hatta onun karısı da vardı yanımızda. Zafer Hıdıroğlu, G.İ.’ye "bu partide imamsız nikah olmaz" demiş. O öyle deyince ben de imam nikahı yaptım. Benim evli olduğumu da biliyordu Hıdıroğlu. Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, G.İ.’ye destek olacağını, hep arkasında olacağını söylemiş.

MECLİS’TE ÇOK

550 milletvekilinin belki de yarısı imam nikahlıdır. Benim gördüklerim de var. Niye G.İ.’nin üzerine gidildi
/images/100/0x0/55eab4f9f018fbb8f89191df
anlamıyorum. Bizim bildiğimiz bir sürü milletvekili var imam nikahlı olan. Arınç’ın kendi yanına aldığı insanlardan halen imam nikahlı olanlar da var. Günahını almayayım ama belki Arınç’ın bundan haberi yoktur."

ÖZEL HAYATIMIZ

A.E,
özel hayatlarına karışılmasını da yanlış bulduğunu savunarak "Meclis bir insanın özel hayatına karışacak kadar düşmüş mü? Bu kadar milletvekilleri bunları yaparken G.İ’nin özel hayatı Meclis’i niye ilgilendirir? Ben gerekirse Meclis başkanıyla da görüşürüm. G.İ., Arınç’la görüşmek istedi ama görüştürmediler" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!