Yasemin Yalçın’ın kızı finale kaldı

Güncelleme Tarihi:

Yasemin Yalçın’ın kızı finale kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2005 00:00

Kanal D’nin ilgiyle izlenen yarışması ‘Benimle Dans Eder misin’de, finale kalan 9 kadın yarışmacı arasında, ünlü komedyen Yasemin Yalçın’ın kızı Eylül de var.

KANAL D’de cumartesi günleri ekrana gelen ‘Benimle Dans Eder misin’ adlı yarışmada, önceki gün final heyecanı yaşandı. 9 kadın 9 erkek yarışmacıyı belirlemek için yapılan elemelerde, Tan Sağtürk, Uğurkan Erez, Yonca Evcimik ve Asena’dan oluşan jüri, çok zorlandı. Finale kalan yarışmacılar arasında ‘Yasemince’ karakteriyle tanınan ünlü komedyen Yasemin Yalçın’ın ilk evliliğinden olan kızı Eylül de var.

Kültür Üniversitesi İletişim, Tasarım ve Oyunculuk Bölümü ikinci sınıf öğrencisi kızının yarışmaya girmesine pek taraftar olmadığını söyleyen Yasemin Yalçın, şunları söyledi:

‘Dans kızıma benden geçen bir şey. Fazlasıyla yetenekli olan bir çocuk. Yarışmaya girmesi taraftarı değildim. Sinema oyunculuğu eğitimi alıyor ve bu yönde birşeyler yapmasını istiyordum. Oyunculuğuyla öne çıksaydı, sonra dans gelseydi. Biz Eylül’ü böyle bir yarışmaya katılmaması için ikna etmeye çalışırken o bizi katılması için ikna etti. Onun isteklerine her zaman saygı duyduk.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!