Trabzonspor'a çağ atlatacağım

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspora çağ atlatacağım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2005 00:00

Trabzonspor’un başkan adayı, ‘Hedefi olan ve Avrupa kupalarında sürekli mücadele eden bir takım olacağız. 10 milyon dolarlık bir oyuncuyu transfer edeceğim. Stadı bir sene içinde yıkıp, yenisini yapacağız’ dedi.

TRABZONSPOR’un yarınki olağanüstü genel kurulunda, Özkan Sümer ve İskender Önal’la birlikte başkanlık için yarışacak olan Nuri Albayrak’ın hedefleri büyük. ‘Uyuyan devi uyandırıp, Trabzonspor’a çağ atlatacağım’ diyen Albayrak, hedeflerini ve projelerini HÜRRİYET’e anlattı. Trabzonspor Kulübü’nün yıllardır iyi yönetilemediğini savunan Albayrak, şunları söyledi:

Verdiğim sözü yaparım

‘Böyle sıkıntılı bir dönemde göreve talip olduk. Ben, yapamayacağım işlere kalkışmam. Bir söz verirsem, mutlaka yerine getiririm. Mevcut yönetimle futbolcular ve teknik heyet arasında inanılmaz bir boşluk var. Gökdeniz’in olayı, Fatih ve Szymkowiak’ın sakatlıkları da başarısızlıkta önemli etkendi.

Trabzonspor, Türk futbolunun temel taşlarından birisidir. Bordo mavili takımın şampiyonluk yarışında her zaman olması lazım. Eğer göreve gelirsek, köklü değişiklikler yapacağız. Hedefleri olan ve Avrupa kupalarında sürekli mücadele eden bir takım olacağız. Sorunları biliyor ve neşter vurmaya geliyoruz.

Projelerimiz hazır

Taraftarlarımıza süper bir transfer sözü veriyorum. Maliyeti 10 milyon dolara kadar olan bir futbolcuyu kendim alıp hediye edeceğim. Bir işadamı arkadaşım da aynı şekilde eğer biz göreve gelirsek bir futbolcu hediye edecek. Stat projemiz de var. Bildiğiniz gibi ben inşaatçıyım. O stadı 24 saat çalışır ve gelir getirir hale getireceğiz. Projemiz hazır ve bir sene içinde yıkıp yenisini hizmete sunacağız.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!