Türkiye’nin ilk gay oteli açıldı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin ilk gay oteli açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2005 00:00

Türkiye’de sadece gay’lere (eşcinsellere) özel, çıplaklığa izin veren bir otel açıldı. Eşcinsellerin tatil cenneti Mikanos’a meydan okuyan Fethiye’deki Likya Garden Hotel, Hafta Sonu dergisinin bu haftaki sayısına konu oldu. Otelimizde, sevgilinizle baş başa, rahatsız edici bakışlardan uzak, romantik bir ortamda gay gay’e süper bir tatil geçirebilirsiniz...Bu ilginç davet, Fethiye’deki Hotel Likya Garden’a ait.

Yeşillikler içine inşa edilmiş, bazı bölümleri taş örme olan beyaz binası, çevresinde pembe ve fuşya rengi begonvillerin bulunduğu açık yüzme havuzu ile tipik bir Akdeniz oteli Hotel Likya Garden. Ama internet sitesinde bile yer verdikleri tanıtımlarından da anlaşılacağı gibi, onu diğerlerinden ayıran bambaşka bir özelliği var:

Burası Türkiye’nin ilk gay (eşcinsel) oteli. Cinsel eğilimi normal olanları yani heteroseksüelleri de kabul eden gay otel, daha çok yurtdışı bağlantılı çalışıyor. Ancak Türk müşterilere de kapıları açık. Üstelik yalnız geleceklere, yeni dostluklar, sıcak ilişkiler ve eğlenceli bir ortam vaat ediliyor.

SERBEST DOLAŞIM HAKKI

Otelin, öğrencilere ve 26 yaş altındakilere, haftalık 199 Euro yani 320 YTL olan konaklama ücretinde yüzde 20 oranında fiyat indirimi uygulanıyor.

Eşcinsellere, gay’lerin dünyaca ünlü tatil cenneti Mikanos Adası’ndaki rahatlığı sunan Hotel Likya Garden, bu camiada giderek adını duyuruyor.

Gerek yurtdışından gelen gerekse yerli konuklarına saunada rahatlama imkanı sunan otel, müşterilerine bir başka özgürlük daha tanıyor, o da çıplaklık!

Yüksek duvarlar gizlilik sağlıyor

Otelin sloganı şu: ‘Nudizm-Naturizm’ yani ‘Çıplaklık-Doğallık.’ Yani Likya Garden, bazı koylarında çırılçıplak denize girilen Yunan adası Mikanos’a bu alanda da rakip. Tüm bu özgürlükleri gerçekleştirmek için gerekli olan gizlilik ise, içeride olup bitenlerin görünmesini imkansız kılan yüksek bahçe duvarları ile sağlanıyor. Anlaşılan o ki, cinsel tercihi meydana çıkacak diye pasaportundaki Mikanos damgasının görülmesinden bile korkan Türk eşcinseller için Hotel Likya Garden bulunmaz bir nimet.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!