İşte Kraliçe Hande’nin kostümleri

Güncelleme Tarihi:

İşte Kraliçe Hande’nin kostümleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2005 00:00

Türkiye Güzeli Hande Subaşı, 7 Aralık’ta Çin’de yapılacak Dünya Güzellik Yarışması’nda, Türk kültürünü yansıtan kıyafetler giyecek. Türkiye’yi, Çin’in Tanya Adası’nda düzenlenecek ‘Miss World’ güzellik yarışmasında temsil edecek olan Hande Subaşı, Hanife Çetiner imzalı Türk kültürünü yansıtan iki kostümle bu ülkeye gidecek.

Şimdiye kadar giydirdiği çok sayıda güzelle birçok ödül kazanan Hanife Çetiner, ‘Hande orijinal yeşil ipek şalvar, özel tasarım kolye ve başlık ile izleyici karşısına çıkacak, Türk kültürünü milli giysilerin sergilendiği bölümde bu kıyafetlerle dünya halkına yansıtacak. Kokteyle ise, beyaz saten kumaş ve tül kullanılan giysiyle çıkacak’ dedi.

1984 Ankara doğumlu olan, Fransızca, İngilizce ve az da olsa İspanyolca bilen Hande Subaşı ise, ‘Bu yarışmada Azra Akın ya da Yüksel Ak gibi unvanlara sahip olmak istiyorum. Eğer derece alırsam, bir kere bu ülkem için büyük reklam olacak. İki yıl öncesine kadar Ankara’da yaşıyordum. İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık Bölümü’nü kazanınca, ailemle birlikte İstanbul’a geldim. Bir yıldır hem okuyor, hem de Uğurkan Erez’in ajansında mankenlik yapıyorum. Modelliği Avrupa’da sürdürmeye niyetliyim. Hırs demiyorum ama çok istekliyim. Kendime bu alanda çok güveniyorum’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!