Koç’ların yeni gelinini yakından tanıyalım

Güncelleme Tarihi:

Koç’ların yeni gelinini yakından tanıyalım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2005 00:00

21 Ekim’de Türkiye’nin en zengin ailelerinden Koç’lara gelin olan Nevbahar Demirağ Koç, birçok genç kızın hayalini süsleyen bir evlilik yaptı. Hafta Sonu dergisi de bu haftaki sayısında, Ali Koç’un güzel eşinin merak edilen özelliklerini derledi.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ile Çiğdem Simavi’nin küçük oğlu, Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, tartışmasız Türkiye’nin en gözde bekarıydı. Gösterişten uzak bir yaşam süren Ali Bey gece hayatından, eğlenceden oldum olası uzak durdu.

Gerçek bir prens gibi yetiştirilen Koç, Hollywood starlarını kıskandıran yakışıklılığıyla da evlilik çağındaki sosyetik bekar kızların bir numaralı eş adayıydı. Ta ki dört yıl öncesine kadar.

Ali Bey 4 yıl önce gönlünü, çocukluk arkadaşı Nevbahar Demirağ’a kaptırdı. Sosyetede hanımefendi kişiliği ile tanınan Nevbahar da ona.

‘Ruh ikizlerini’ bulan çift gözlerden uzak, sakin bir beraberlik sürdürdü. Sonunda da bu işi resmiyete dökmeye karar verdiler.

Herkes Ali Koç’un düğününün 40 gün 40 gece süreceğini hayal ediyordu. Hatta halası Suna Kıraç bile ‘Ali, senin düğününü herhalde Fenerbahçe Stadı’nda yaparız. Konuklar ancak oraya sığar’ diyordu. Ama Ali Koç sevgili halasını yanılttı ve ağabeyi Mustafa Koç’un Anadolu Yakası’ndaki tarihi köşkünde, sade bir törenle evlendi.

SERGİLERE MERAKLI

31 yaşındaki Nevbahar Demirağ’ın annesi 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası AND Film’in patronu Turgut Demirağ.

Nevbahar Demirağ ilkokuldan üniversiteye kadar, tüm eğitimini Amerika’da yaptı. Üniversiteyi bitirdikten sonra da Türkiye’ye dönmeyip, Los Angeles’ta yaşamına devam etti.

Nevbahar Koç, sanatın her türüyle yakından ilgilenen bir isim. Özellikle önemli resim sergilerini kaçırmıyor. KÜSAV’ın (Kültür Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı) başkanı olan kayınvalidesi Çiğdem Simavi’nin açtığı sergilerin de gediklisi.

Spora büyük ilgisi olan Nevbahar Demirağ Koç, tenis oynamayı, yüzmeyi ve uzun yürüyüşler yapmayı çok seviyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!