Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2005 00:27

Rafet evlendi

Rafet El Roman; ‘Kalbimin Sultanı’ adlı son albümünün ikinci klip çalışmasını radyolardan ve sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine ‘Bana Sen Lazımsın’ isimli şarkıya çekti. Yönetmenliğini yine kendisinin yaptığı ve bir aşk hikayesinden kesitlerin anlatıldığı klipte, sanatçıya Neslihan Atay eşlik etti. Yaz konserleri tüm hızıyla devam eden Rafet El Roman, ilk kez bir klibinde damat olarak kameraların karşısına geçti

Operette oynayacak

1966 yılında Gülriz Sururi’nin anne ve babasının İstanbul Radyosu’nda gerçekleştirdiği, Zeki Müren’in alaturka şarkılarıyla süslenen ‘Ayşem’ opereti, 60 yıl aradan sonra Gülriz Sururi tarafından tekrar kaleme alındı. Operette, başrolleri Tamer Karadağlı ve Dolunay Soysert paylaşacak.

Alkolik babaya şarkılar

Gençlik filmlerinin aranılan ismi Lindsay Lohan, babası Michael’la sorunlarını psikoloğa anlatmak yerine şarkılarla dile getirmeyi tercih ediyor. 19 yaşındaki Lindsay, alkole olan düşkünlüğüyle tanınan ve şu anda hapiste olan babasıyla ilişkisini, aile sorunlarını ve anne-babasının hálá devam eden boşanma davasını anlattığı şarkıların yer alacağı albüm için çalışıyor şu sıralar.

Kábus evlilik

Son albümü ‘The Emancipation of Mimi’yle özlediği günlere geri dönen Mariah Carey, Allure dergisine verdiği röportajda, 2001 yılında boşandığı Sony Müzik’in eski patronu Tommy Mottola’yla evliliğine dair ilginç açıklamalarda bulundu. Carey, beş yıl süren evliliği boyunca kendisini çok çaresiz hissettiğini ve her gün kendisini kurtarmaya gelecek birinin hayalini kurduğunu itiraf etti. Son albümünün başarısıyla yüzü gülen 35 yaşındaki şarkıcı, şu sıralar yalnız ama huzurlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Hızı seviyor

‘Speed’ ve ‘Matrix’ filmlerinin yıldızı Keanu Reeves, tam bir motosiklet tutkunu... Şimdiye kadar birçok kaza geçiren ve buna rağmen motosiklet kullanmaktan vazgeçmeyen ünlü oyuncu, bugünlerde Beverly Hills sokaklarını West Coast Chopper’ıyla katediyor. Reeves, motosikletini ‘Speed’ filmindeki rol arkadaşı Sandra Bullock’un kocası olan ‘Monster Garage’ programının sunucusu Jesse James’e özel olarak yaptırmış.

Angelina’nın izinde

Cameron Diaz, Angelina Jolie’nin izinden gitmeye karar verdi. 32 yaşındaki oyuncu, Kamboçyalı Maddox ve Etiyopyalı Zahara’yı evlat edinen Angelina Jolie gibi bir çocuk evlat edinmeyi düşündüğünü söyledi: ‘Bir aile kurmayı çok istiyorum. Çocuk isteğinin yoğunlaştığı bir yaştayım. Dünyada ailesi olmayan o kadar çocuk var ki! Bu çocuklardan birini evlat edinmek fikri bana çok cazip geliyor.’ Cameron Diaz’ın iki senedir beraber olduğu şarkıcı Justin Timberlake’in, sevgilisinin bu kararı hakkında ne düşündüğü ise henüz bilinmiyor.

Hiç kimseyi Ebru kadar sevmedim

Ebru Gündeş ile Serdar Ortaç, önceki akşam üçüncü kez Açıkhava Tiyatrosu’nda aynı sahneyi paylaştı. İkili, 5 bin kişinin mekanı doldurduğu konser öncesinde basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Türkiye’de Ebru Gündeş’inkinin üstüne ses tanımadığını anlatan ve gece boyunca partnerine iltifat eden Ortaç, ‘Türk sanat müziğinin vazgeçilmez isimlerinden. Onunla ‘Dönülmez Akşamın Ufkundayız’ı okumak benim için çok zor’ dedi. 12 yıldır Gündeş’e aşık olduğunu da itiraf eden Serdar Ortaç, ‘Ebru’yu kimseyi sevmediğim kadar çok sevdim, ama artık bacım, kardeşimdir. 10 sene önce evlenseydik, şimdi 10 yaşında çocuğumuz olurdu’ şeklinde konuştu.

Sahnede kanat çırptı

Yaz boyunca devam eden ve toplam 11 ilde gerçekleştirilen Roko Yaz Festivali kapsamında önceki gece sahnede Göksel vardı. Kuruçeşme Arena’da bir konser veren Göksel, son albümü ‘Arka Bahçem’de yer alan ‘Karar Verdim’ adlı şarkısını kollarına taktığı kuş kanatlarıyla okudu. Sanatçının şovu uzun süre ayakta alkışlandı.

Modaya uymuş

Berna Laçin, 2005 yazında plajlara damgasını vuran mayokini modasına uydu. Tatil için Çeşme’ye giden Laçin, Şifne’deki Fontana adlı beach club’ta kırmızı renkli mayokinisiyle, Kelebek objektifine yakalandı. Aldığı kiloları saklamayı başaramayan oyuncunun, Çeşme tatiline bir hafta daha devam edeceği öğrenildi.

Tiyatrocunun sokak keyfi

Ali Poyrazoğlu, geçtiğimiz akşam Cihangir sokaklarında objektifimize takıldı. Köpeği Fifi ile yürüyüşe çıkan usta tiyatrocu, ‘Yeni sezonda yine beni yoğun günler bekliyor. Bu yüzden günlerimi iyi değerlendiriyor, evimde tatil havası yaratıyorum. Denizi sevmeme rağmen sıcaktan dolayı Bodrum’a gidemedim. Bu yüzden tatilimi konserlere giderek, gezinti yaparak geçiyorum’ dedi.

Beş yılın sonunda evlendiler

Tekstilci Ertem Koçulu ile meslektaşı Nilgün Baydemir, geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı’nda yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi. 2000 yılında bir arkadaş grubu içinde tanışan ve bu uzun sürenin sonunda ilişkilerini nikah masasına taşıma kararı alan çiftin düğününe Serap-Yılmaz Ulusoy, Ayseli-Bedrettin Dalan gibi tanınmış simalar da katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!