Bursa'da çıkan yangın kontrol altına alındı

Güncelleme Tarihi:

Bursada çıkan yangın kontrol altına alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2005 01:39

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Beşyol Mahallesi Gürdal Sokak'taki doğalgaz ana boru hattının patlaması sonucu çıkan yangına 20 itfaiye aracı müdahale etti.

Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (Bursagaz) ile Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Bursa Müessesesi'nden ekiplerin de katıldığı yangın söndürme çalışmaları kapsamında, kısa bir süre içinde doğalgaz ana boru hattı tamir edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Konçak, olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yapılan müdahalelerin ardından tehlikeli bir durumun kalmadığını ifade eden Konçak, “Şu anda anlaşılan durum, Buski'nin burada bir altyapı çalışması yaptığıdır. Çalışmalar sırasında, buradaki doğalgaz boru hattının patlaması sonucu yangın çıktığını tahmin ediyoruz. Tehlikeli bir durum kalmadı. Tüm mahalle sakinlerine büyük geçmiş olsun” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu arada, bazı vatandaşlar doğalgaz çalışmaları yapılırken, altyapı çalışmaları nedeniyle kazı yapılmasına tepki gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!